Notícies

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Detall de la notícia

L'equip de govern destaca la rellevància del cobriment del torrent de la Pastera per al barri de Mar

04/11/2010
Roda de premsa del govern, aquest matí Roda de premsa del govern, aquest matí

Es valora positivament "l'exercici de ciutadania" que ha suposat el taller de debat sobre la urbanització del nou espai

El govern municipal ha valorat aquest matí la celebració del taller de debat sobre el torrent de la Pastera, dissabte passat. L'alcalde de Vilanova i la Geltrú, Joan Ignasi Elena, ha ressaltat la transcendència del cobriment del torrent per al barri de Mar, que ha de servir per donar-li un nou impuls, especialment després d'haver urbanitzat també la rambla de la Pau. "El torrent i la rambla són dos nous eixos que han de vertebrar totes les actuacions que s'estan fent al barri de Mar", ha manifestat l'alcalde.

La primera tinent d'alcalde i regidora de Participació i Medi Ambient, Iolanda Sánchez, ha valorat molt positivament la jornada de debat amb participació ciutadana que es va celebrar dissabte a l'escola Arjau. "És una mostra d'exercici de ciutadania, de contribució a la ciutat i al barri", ha afirmat. La regidora ha recordat el significat de l'obra del torrent per als veïns i veïnes del barri: "era una reivindicació que ara ja és una realitat".

Les aportacions de la ciutadania en el taller de debat són ara estudiades per l'equip d'arquitectes municipals per incorporar-les en el disseny del nou espai del torrent de la Pastera. El 19 de novembre tindrà lloc la sessió de retorn a les persones participants, en què es presentarà un avantprojecte. El cobriment del torrent de la Pastera es troba actualment en la fase final i es preveu que estigui enllestit abans d'acabar l'any. Segons l'alcalde, la urbanització del nou espai de damunt del torrent podria finalitzar al voltant de l'estiu del 2011.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00