Notícies

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Detall de la notícia

Dilluns, 1 d'octubre, comença el nou curs a la Xarxa de Centres Oberts de Vilanova i la Geltrú

27/09/2018
Visita al Teatre Principal Visita al Teatre Principal

L'any passat hi van participar 231 infants i adolescents

El dilluns 1 d'octubre comença el nou curs per als infants i adolescents que participen de les activitats dels Centres Oberts de Vilanova i la Geltrú. El Centre Obert és un recurs social i educatiu, fora de l'horari escolar, adreçat a infants i adolescents, especialment per aquells que viuen una situació de vulnerabilitat.

L'objectiu principal del Centre Obert és donar suport als infants i adolescents, potenciant aspectes com el desenvolupament de la seva personalitat, la socialització, l'adquisició d'aprenentatges bàsics i l'esbarjo. A més, es promou l'accés dels infants i adolescents, i de les seves famílies, a la participació d'activitats socials, artístiques, lúdiques i esportives, i el de sentiment de pertinença a la ciutat, garantint la igualtat d'oportunitats.

A Vilanova i la Geltrú existeixen quatre Centres Oberts, ubicats principalment a la xarxa de Centres Cívics, on els infants i adolescents estan distribuïts en 8 grups d'edat. Amb ells, l'equip educatiu d'ACTUA, format per 16 professionals d'integració i/o educació social i el seu coordinador/a.

Colònies Centres ObertsEl curs escolar dels Centres Oberts és d'octubre a juny, totes les tardes de dilluns a dijous. Els divendres es fa atenció individual i de famílies. L'any passat van participar un total de 231 infants i adolescents, amb edats compreses entre els 4 i els 16 anys.© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00