Notícies

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Detall de la notícia

Nova trobada de l'alcaldessa als barris amb el veïnat de les Casernes

26/05/2016
Neus Lloveras, Blanca Alba i Gerard Llobet, a les Casernes  Neus Lloveras, Blanca Alba i Gerard Llobet, a les Casernes

Neus Lloveras es compromet a demanar a l'Agència Catalana de l'Aigua millores al torrent de la Pastera

 Una vintena de veïns i veïnes van participar dilluns en una nova trobada l'alcaldessa als Barris. En aquesta ocasió Neus Lloveras va ser a la plaça de les Casernes per recollir els comentaris, les inquietuds i les demandes del veïnat, acompanyada pel regidors Gerard Llobet i Blanca Albà.

Les principals qüestions que es van plantejar van ser en relació a l'aparcament, les pudors i la brutícia del torrent, l'estat de les voreres, l'ocupació d'un habitatge i les problemàtiques relacionades amb l'incivisme en general.

Pel que fa a les queixes relacionades amb el torrent de la Pastera, l'alcadessa va explicar que qui ha de fer el manteniment és l'ACA, l'Agència Catalana de l'Aigua, que depèn de la Generalitat, i que l'Ajuntament es tornarà a reunir amb l'ACA perquè es millori la situació i s'apliquin mesures urgents. Neus Lloveras va dir que també es demanarà una desratització de tota la zona, tot i que es tracta d'una zona afectada per l'Eixample Nord i això ha dificultat que s'hi puguin fer més intervencions.

Els veïns també van voler explicar els problemes que genera l'aparcament en els dos costats del carrer del Llimonet i l'estat de les voreres del barri així com de les rajoles d'alguns carrers. L'alcaldessa va comentar que es tracta d'una problemàtica generalitzada a tota la ciutat i que en aquest mandat es faran petits arranjaments però no grans obres.

Altres preocupacions que els assistents a la trobada van transmetre als representants del govern municipal van ser l'ocupació d'una casa al barri i l'estat del parc infantil de la plaça de les Casernes.

L'alcaldessa als barris és un programa de trobades obertes amb el veïnat de cadascun dels barris de la ciutat per tal de poder intercanviar impressions directament amb els responsables del govern municipal sobre les qüestions que preocupen la ciutadania.

© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00