Notícies

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Detall de la notícia

L'Alcaldessa es retroba amb els veïns i veïnes del barri de La Geltrú

03/07/2014
    Centre Cívic La Geltrú, ahir al vespre Centre Cívic La Geltrú, ahir al vespre

La mobilitat, la neteja i els usos dels espais comuns, principals preocupacions

L'Alcaldessa de Vilanova i la Geltrú, Neus Lloveras, ha fet aquest dimecres una nova visita setmanal als barris de la ciutat. En aquesta ocasió s'ha retrobat amb els veïns i veïns del barri de la Geltrú, que van omplir de gom a gom una de les sales del Centre Cívic.

Neus Lloveras, acompanyada de la Regidora de Serveis Socials, Medi Ambient i Esport, Blanca Albà, va iniciar la reunió fent un repàs a les demandes veïnals que es van fer durant la primera trobada, per tal d'explicar el seu grau de resolució.
Neus Lloveras, Alcaldessa de VNG
Un cop fet el recordatori va atendre les inquietuds dels assistents, la majoria de les quals tenien a veure amb aspectes relacionats amb la mobilitat, els usos dels espais comuns, la neteja o el civisme.

En aquest sentit, algunes de les peticions estaven relacionades amb el mal estat d'algunes voreres, la creació de més passos de vianants, l'augment de la il·luminació i la neteja en determinats carrers, la reposició de contenidors o l'ocupació de terrasses de bars i restaurants en les principals places del barri. La neteja d'embornals, els sorolls i els actes incívics també van centrar algunes de les intervencions, de les quals tant l'alcaldessa com la regidora van prendre bona nota, per tal de veure la manera de resoldre-ho.

La setmana vinent la trobada es farà el dimecres 9 de juliol amb els veïns i veïnes de Can Marquès, al Casal Municipal d'Avis de Vilanova i la Geltrú.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00