Notícies

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Detall de la notícia

Es renova la imatge de la campanya de prevenció de riscos associats a la festa, durant el Carnaval

29/01/2018
cartell carnaval joventut cartell carnaval joventut

L'objectiu és alertar sobre les conductes de risc en el marc de la festa més participativa de la ciutat i fomentar el civisme.

La Regidoria de Joventut de l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú ha decidit renovar enguany la imatge de la campanya que anualment recorda la necessitat d'evitar determinats tipus de conductes durant la celebració del Carnaval.

L'objectiu de la campanya és fer sensibilització i prevenció de comportaments als que sovint condueixen els consums abusius i massius.

La regidora de Joventut, Blanca Albà, considera que "la campanya respon a la necessitat de recordar, en un període de disbauxa, quins límits té la festa per a propiciar un bon clima per a tothom a nivell personal i col·lectiu. Per això quan fa dos anys es va fer un concurs comarcal per fer conjuntament la campanya de prevenció, el lema de l'obra guanyadora ens va agradar, perquè contradeia el dogma popular d'una de les festes grans de Vilanova i la Geltrú Per Carnaval tot s'hi val. Ens agrada posar el focus d'atenció que ens podem divertir molt i alhora cuidar-nos de nosaltres mateixos, dels altres i de la ciutat".

La principal novetat d'enguany és la renovació de la imatge de la campanya, dissenyada pel jove vilanoví Chema Peral. Tot i el canvi en la imatge, és voluntat de la regidoria mantenir el missatge i el debat sobre els límits de la festa: evitar els excessos en els consums de tòxics i, en cap cas, coartar la llibertat dels altres. El cartell recull escenes que mostren les conductes no desitjables i els efectes negatius que generen, de forma grotesca.

Dies abans de la celebració del Carnaval i durant totes les festes es farà difusió del cartell i dels diferents missatges, principalment a través de les xarxes socials. Durant el carnaval, com ja s'ha fet en anys anteriors, es penjarà una gran lona a una de les façanes principals de l'ajuntament per a que el missatge sigui present en el centre neuràlgic de la festa i fer-lo arribar al conjunt de la ciutadania.© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00