Notícies

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Detall de la notícia

Canvis en l'estacionament al carrer de la Providència

04/04/2014
A partir de la setmana vinent, en aquest tram s'aparcarà al cantó contrari A partir de la setmana vinent, en aquest tram s'aparcarà al cantó contrari

Per tal de disminuir la velocitat s'aparcarà banda i banda, alternativament.

L'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú, d'acord amb el Pla Local de Seguretat Viària, iniciarà la setmana vinent una actuació al carrer de la Providència, en el tram entre el carrer de Francesc Ivern i l'avinguda del Penedès, per tal de disminuir l'accidentalitat.

L'actuació consisteix a canviar el sistema d'aparcament, que actualment és tot a la banda de mar, i fer-lo alternatiu per trams, amb l'objectiu de reduir la velocitat dels vehicles. Així, en uns dies, l'estacionament canviarà a la banda de muntanya, en els trams compresos entre el carrer de Francesc Ivern i rambla del Castell i entre el carrer de Josep Pers i Ricart i l'avinguda del Penedès. La resta de trams es mantindran com fins ara.

L'acció també contempla reforçar el senyal d'stop que hi ha a la cruïlla entre el carrer de la Providència i la rambla del Castell, i posar la marca viària després del pas de vianants per tal de reforçar la línia de detenció. A més, es traslladarà l'estacionament de motos que hi ha a la rambla del Castell uns metres més avall, abans del pas de vianants, amb l'objectiu de que aquests guanyin visibilitat alhora de creuar.

Paral·lelament se senyalitzarà un nou pas de vianants entre el carrer de la Providència cruïlla amb l'avinguda del Penedès i es resituarà el pas de vianants esbiaixat de l'avinguda del Penedès ja que actualment entre la cantonada i el pas hi ha l'espai d'estacionament per a un vehicle el qual treu visibilitat a la cruïlla.

© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00