Notícies

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Detall de la notícia

Jana Alonso, del Manuel de Cabanyes, premi per la Pau de la UB pel seu treball de recerca

07/06/2017
Jana Alonso recull el premi pel seu treball de recerca  Jana Alonso recull el premi pel seu treball de recerca

Menció per la recerca sobre la pobresa infantil a VNG

 El treball "La pobresa infantil a Vilanova i la Geltrú", realitzat per Jana Alonso, alumna de l'Institut Manuel de Cabanyes, de Vilanova i la Geltrú, ha obtingut un reconeixement dels premis per la Pau de la Universitat de Barcelona, UB, per a treballs de batxillerat.

Premi de recerca 1El jurat ha atorgat set mencions especials entre les quals destaca el treball de recerca sobre la pobresa infantil de l'estudiant vilanovina. Precisament, aquest treball també va ser guardonat amb el premi especial del Consell Comarcal del Garraf, que reconeix la millor recerca de batxillerat de la comarca.

La recerca realitzada per Jana Alonso aprofundeix en el concepte de pobresa a través de les seves causes i de l'impacte que té sobre la població infantil de Vilanova i la Geltrú. El jurat n'ha valorat l'estructura —adequada científicament i entenedora per al lector— i el fet que el contingut sigui alhora rigorós en els plantejaments teòrics i pràctic en les propostes d'actuació. S'ha considerat, doncs, que el treball respon al criteri de valoració del Premi de conjugar la recerca teòrica de la cultura de pau amb la seva projecció pràctica a escala local.

© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00