Notícies

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Detall de la notícia

Treball de millora a la via pública en diferents sectors de la ciutat

10/06/2015
   Accessos escola Itaca Accessos escola Itaca

Es repinten diferents passos de vianants per millorar-ne la seguretat

L'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú, en col·laboració amb el personal que forma part del programa complementari de foment de l'ocupació local, està efectuant durant les darreres setmanes una intensa campanya de pintat de passos de vianants a tota la ciutat, per tal de millorar la seguretat de vianants i conductors, així com per adequar un seguit d'espais a causa de noves demandes i necessitats.

Un dels primers sectors en actuar va ser a la zona de Ribes Roges i d'Adarró, on es van pintar fins a 8 passos de vianants, als carrers Juan de la Cosa, Isaac Peral, Ramón Muntaner i plaça del Consolat de Mar. Plaça del Consolat de Mar
També s'han realitzat actuacions de millora al carrer de Cristòfol Raventos, amb l'objectiu d'adequar un tram d'aquest carrer a les noves necessitats de la zona, a causa de la ubicació de la delegació d'Hisenda, així com treballs de pintura a l'aparcament per a motocicletes, de la rambla Arnau de Vilanova i del carrer d'Olèrdola, per tal d'incrementar l'espai i atendre així a la demanda realitzada per part dels usuaris de l'INEM. Rambla Arnau de Vilanova

Un altre dels sectors on s'han realitzat treballs de pintura, en aquesta ocasió fruit d'una petició veïnal, és als passos de vianants que hi ha al voltant de l'escola Ítaca, i també s'ha repintat la parada del bus urbà i l'aparcament de motocicletes a la zona de l'IES Dolors Mallafré.

Per últim, s'ha millorat la visibilitat de la cruïlla del carrer d'Olèrdola amb el carrer de Ramón y Cajal, col·locant una nova senyalització horitzontal i vertical.

Totes aquestes accions donen continuïtat a la tasca realitzada durant els darrers anys, per part de l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú, per tal de millorar i incrementar la seguretat a la ciutat, sobretot en aquells punts que, pel seu volum de pas, necessiten d'una atenció més constant.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00