Notícies

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Detall de la notícia

La reunió entre l'Ajuntament de VNG i RENFE es farà a finals de setembre

17/09/2015

Neus Lloveras i el regidor de Mobilitat, Joan Giribet, es reuniran amb el director de Rodalies per abordar l'accés pel pas subterrani de l'estació. L'Ajuntament demana a RENFE que el tancament del pas no sigui la resposta als actes vandàlics.

L'alcaldessa de Vilanova i la Geltrú, Neus Lloveras i el regidor de Projectes i Obres, Serveis Viaris i Mobilitat, Joan Giribet, es reuniran amb el director de Rodalies de RENFE, Fèlix Martin, a finals d'aquest mes de setembre per tractar, entre d'altres temes, l'accés i el pas dels usuaris i de la ciutadania per aquest pas subterrani. Tot i lamentar l'incivisme que ha ocasionat novament desperfectes en l'accés per la banda de Mar de l'estació de rodalies, des de l'Ajuntament de la ciutat es reclama a l'operadora ferroviària solucions que no afectin els usuaris i veïns que utilitzen correctament i fan un bon ús d'aquest accés.

La reunió, que es farà en breu entre el Govern municipal i el director del servei de Rodalies, complementa les diferents actuacions i trobades que a nivell tècnic i polític s'han anat realitzant periòdicament amb l'objectiu de cercar solucions que evitin els actes vandàlics, des del maig se n'han produït set i, sobretot, no causin perjudicis al conjunt de la ciutadania i d'usuaris.

Aquest matí RENFE ha tornat a tancar el pas subterrani que connecta el barri de Mar amb el centre de la ciutat a causa dels desperfectes detectats a les 06:15 h en el torn de pas situat a l'accés a l'estació pel barri de Mar. RENFE ha procedit al tancament d'aquest pas fins que no s'hagin reparat els desperfectes. És per aquest motiu que l'Ajuntament de VNG reclama a RENFE solucions que evitin el tancament reiterat d'aquest pas, molt utilitzat pels usuaris del servei de rodalies i pel veïnat del barri de Mar.

Mentre no es resolgui l'avaria, els usuaris i usuàries hauran de fer servir el pas del carrer de la Llibertat.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00