Notícies

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Detall de la notícia

Les persones que van assistir a l'audiència pública del 5 de novembre en fan una valoració positiva

21/12/2011
L'organització, la infrastructura i l'espai, molt ben valorats L'organització, la infrastructura i l'espai, molt ben valorats

L'Ajuntament de VNG ha tramès aquesta setmana als participants de la sessió l'acta i un resum de les enquestes realitzades

Les persones i les entitats que van participar el 5 de novembre a l'audiència pública celebrada a Vilanova i la Geltrú, han rebut aquesta setmana l'acta de la sessió i un resum de les enquestes respostes posteriorment. Els ciutadans i ciutadanes que hi van participar valoren especialment l'alt valor democràtic d'aquesta experiència participativa. 

Sobre l'estructura de l'audiència pública, el 60% dels assistents que van respondre l'enquesta consideren que va estar bé, tot i que es fan observacions sobre la possibilitat d'incrementar el debat entre els grups i els ciutadans, i també, en general, es considera insuficient el temps de 8 minuts per als partits que no han format part de cap govern. 

A part, reben una valoració molt positiva l'organització de l'acte, la difusió que se'n va fer, el fet que es convoqués en dissabte al matí i l'infraestructura i l'espai de Neàpolis. 

A l'espai de Participació de www.vilanova.cat es poden consultar l'acta de l'audiència pública, el resum de les valoracions, els documents de suport presentats en les ponències tant el govern actual com l'anterior, i algunes notícies publicades posteriorment.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00