Notícies

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Detall de la notícia

Arriba la Festa Major a les biblioteques municipals

10/07/2017
Taller 'Un drac al plat' Taller 'Un drac al plat'

Les biblioteques ofereixen dos tallers infantils, dues hores del conte i un concurs fotogràfic

La Xarxa de Biblioteques Municipals de Vilanova i la Geltrú dóna el tret de sortida als actes al voltant de la Festa Major amb dos tallers infantils, un a cadascuna de les biblioteques:
D'una banda, dijous 20 de juliol a les 18 h a la plaça de la Vila, davant la biblioteca Joan Oliva, es farà el taller "Un drac al plat", a càrrec del personal de la biblioteca Joan Oliva on els més petits podran fer el seu propi drac. Activitat gratuïta adreçada a infants d'entre 3 i 8 anys, sense inscripció prèvia. Durant el taller els infants hauran d'estar acompanyats d'un adult. Col·labora: Associació d'Amics del Drac de la Geltrú.
De l'altra, dilluns 24 de juliol a les 18 h a la biblioteca Armand Cardona, es farà el "Monotipa't de Moixiganga", amb motiu del 25è aniversari del Ball de la Moixiganga de La Geltrú, que col·labora en l'acte. En aquest cas es farà una estampació sobre la Moixiganga, adreçat a infants a partir de 6 anys, amb inscripció prèvia a la biblioteca a partir del 10 de juliol.

Pel que fa a la resta d'activitats de Festa Major, divendres 28 de juliol a les 19.30 h a la plaça de les Neus tindrà lloc l'hora del conte de Festa Major "Capgrossos!", amb text de Susana Peix i il·lustracions de Sebastià Serra, a càrrec de l'actriu Montse Panero. Amb la col·laboració de l'Agrupació de Balls Populars, els Pabordes 2017, i El Cep i la Nansa Edicions.

Dijous 3 d'agost a les 19 h a la plaça de les Neus es farà l'hora del conte "Mulasses!", també de Susana Peix i Sebastià Serra, a càrrec dels seus autors. Aquest acte, organitzat per l'editorial El Cep i la Nansa, la Llibreria la Mulassa i les Mulasses de Vilanova amb la col·laboració de la Xarxa de Biblioteques Municipals de VNG, servirà per presentar el nou conte de la col·lecció Cercavila.

Per últim, les biblioteques municipals també organitzen el concurs ‘Viquimarató fotogràfica de la Festa Major' amb l'objectiu d'enriquir el fons lliure de fotografies de la Viquipèdia. Les inscripcions i la informació per prendre-hi part es facilitaran a partir del dilluns 17 de juliol.

Més informació al programa de Festa Major de Vilanova i la Geltrú

Horaris de les biblioteques
Durant l'estiu les biblioteques modifiquen els seus horaris habituals. La primera quinzena d'agost la Joan Oliva romandrà tancada i l'Armand Cardona estarà oberta de 10 a 14 h, i durant la segona quinzena d'agost la biblioteca que restarà tancada serà l'Armand Cardona, i la Joan Oliva obrirà de les 10 fins a les 20 h. També es tancaran tots els dissabtes dels mesos de juliol i agost.

Per consultar la resta d'horaris cliqueu els següents enllaços:

- Biblioteca Joan Oliva i Milà
- Biblioteca Armand Cardona Torrandell

© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00