Notícies

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Detall de la notícia

L'alcaldessa de VNG, Neus Lloveras, demana una entrevista amb el jutge en relació a la sentència de l'autobús urbà

08/09/2015

Paral·lelament els serveis tècnics i jurídics treballen en una alternativa per si finalment s'eliminen les línies L3 i L4 en la seva totalitat

L'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú ha sol·licitat al Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) una audiència amb el magistrat de la Sala Contenciós Administrativa a càrrec de la demanda sobre les línies L3 i L4 per tal que l'alcaldessa Neus Lloveras i el regidor de Mobilitat de l'Ajuntament de VNG, Joan Giribet, puguin explicar en primera persona la situació i les afectacions per a la ciutadania de la sentència emesa per aquest tribunal.

El regidor de Mobilitat, Joan Giribet, ha manifestat que la voluntat, a l'hora de demanar aquesta audiència, és traslladar al jutge que "com a ciutat de més de 50.000 habitants hem de donar servei a la ciutadania". Segons Joan Giribet es vol transmetre que "és totalment inviable eliminar les línies L3 i L4" deixant sense servei tota la banda oest de la ciutat.

Així mateix, l'alcaldessa de la ciutat Neus Lloveras, ha manifestat que en temps i forma s'ha presentat recurs de reposició contra la interlocutòria del TSJC on es demanava continuar donant servei a la zona oest de la ciutat perquè en cas d'eliminar aquesta part del recorregut la ciutadania quedaria sense servei. Neus Lloveras ha informat que "els serveis tècnics i jurídics municipals tenen instruccions de preveure una alternativa si finalment la resolució judicial final elimina la totalitat de les línies L3 i L4" perquè de manera immediata "es pugui donar solució alternativa a la banda de Fondo Somella".

Millores a les línies L1 i L2
A partir del 14 de setembre de 2015 de dilluns a divendres, entre les 7 i les 18 h, la freqüència de pas dels vehicles de les línies L1 i L2 passarà a ser de 20 minuts. Aquesta millora de la freqüència de pas es planteja com a compensació per les mancances que es produeixen fruit de la sentència del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) en relació a les línies de l'autobús urbà L3 i L4, que amb caràcter d'execució provisional i parcial de la interlocutòria només prestaran servei des de Fondo Somella fins a l'estació de rodalies RENFE.

Més informació

Les línies del bus urbà L3 i L4 canvien el seu recorregut

Nou itinerari L3 i L4 (provisional i pendent de resolució judicial final)
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00