Notícies

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Detall de la notícia

La 4a Mostra d'Entitats de la Gent Gran de VNG se celebrarà el 4 d'octubre

19/09/2016
  Al migdia es farà un dinar de germanor  Al migdia es farà un dinar de germanor

La plaça d'Enric Cristòfol Ricard tornarà a ser el punt de trobada de la mostra, de 10 a 19 hores.

El dimarts 4 d'octubre la plaça d'Enric Cristòfol Ricard acollirà un cop més la Mostra d'Entitats de la Gent Gran de Vilanova i la Geltrú, emmarcada dins la commemoració del Dia Internacional de la Gent Gran, que se celebra l'1 d'octubre.

La quarta edició de la Mostra manté com a objectiu principal afavorir i donar a conèixer quines activitats i serveis ofereixen entitats, centres de dia i residències a les persones grans de tota la comarca.

La Mostra d'Entitats de la Gent gran estarà oberta de les deu del matí fins les set del vespre. Al llarg de la jornada, els assistents trobaran en aquest espai una vintena de carpes amb les entitats participants. Paral·lelament també es realitzaran activitats de caire lúdic, com tallers, jocs i ex exhibicions de ball i cant, entre d'altres.

A les 14 hores, i a la mateixa plaça, es farà el dinar de germanor al qual s'hi poden inscriure totes les persones que ho vulguin. El preu del menú és 12.50 € i els tiquets es poden comprar al Casal Municipal de Gent Gran (93 816 90 29). Per informació general podeu adreçar-vos a la Regidoria de Gent Gran de l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú (93 814 00 00 Extensió 2040) o bé a través del correu electrònic gentgran@vilanova.cat

Canal Blau Ràdio oferirà, com cada any, una programació especial en directe des de la Mostra, amb entrevistes als participants.

© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00