Notícies

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Detall de la notícia

Divendres s'obren les inscripcions per als clubs de lectura de les biblioteques municipals

28/08/2017
null

Els clubs de lectura s'adrecen a diferents franges d'edat i aborden diferents gèneres literaris

Les biblioteques municipals de Vilanova i la Geltrú ja ho tenen tot a punt per iniciar aquest nou curs els seus clubs de lectura. Tant la biblioteca Joan Oliva com la Cardona Torrandell posen a l'abast dels usuaris diferents grups orientats a totes les franges d'edat. Per participar-hi, però, cal inscriure's prèviament a la biblioteca corresponent ja que les places són limitades.

El període d'inscripció s'obre aquest divendres 1 de setembre per participar en qualsevol dels clubs de lectura d'ambdues biblioteques municipals.

Aquesta temporada es fan a la biblioteca Joan Oliva sis clubs de lectura: La Crisàlide, Club de Francès, Club de l'Oliva Negra, Llibr@venturers, Trobades de Lectura Fàcil en català i Trobades de Lectura Fàcil en Francès, però totes dues Trobades de LF començaran més endavant.

A partir del divendres, 1 de setembre s'obren 4 clubs i és requisit imprescindible per participar-hi tenir el carnet de la Xarxa de Biblioteques.

· La Crisàlide. A càrrec de l'escriptora vilanovina Maria Rosa Nogué. Un dimecres al mes i la data d'inici és el dimecres 4 d'octubre a les 17.30h.

· Club de Francès. a càrrec d'Esther Bruna, treballadora de la Xarxa de Biblioteques Municipals de VNG. El nivell de francès és intermig-alt. Es troba un divendres al mes i la data d'inici és el divendres 20 d'octubre a les 16.30h. A partir de gener de 2018 s'inicia el Club de lectura fácil en francés, les inscrpcions començaran a partir del 20 de noviembre de 2017.

· L'Oliva Negra. Aquest club s'inicià el curs passat amb alguna sessió esporàdica al voltant del concurs de novel·la negra, Negroliva, ja que la biblioteca disposa d'un fons especial d'aquest gènere. Gràcies a la bona acollida, enguany s'ha creat un club permanent. Els membres del club es troben un dijous al mes i la data d'inici és el dijous 5 d'octubre a les 17.30h.

· Llibr@venturers. a càrrec de Fanny Guinart, treballadora de la Xarxa de Biblioteques Municipals de VNG. S'adreça a nens i nenes de 10 a 12 anys. Aquest club es troba un dissabte al mes i la data d'inici és el dissabte 30 de setembre a les 16.30h. Destinats a joves entre 10 i 12 anys. La primera sessió és de presentació, així que no recullen llibre quan s'hi inscriuen. Les inscripcions per a Llibr@venturers es gestionaran des de la Sala Infantil de la biblioteca Joan Oliva i Milà.

· Club de lectura fàcil en català a càrrec de Fanny Guinart i Lourdes Escrigues, treballadores de la Xarxa de Biblioteques Municipals. Les sessions es faran un dimarts al mes a les 17h. a partir del 6 de noviembre de 2017. Aquest club s'organitza en col·laboració amb el Servei de Català del Garraf i de Vilanova i la Geltrú.

La biblioteca Armand Cardona ofereix tres clubs de lectura als quals s'afegeix el nou Club de lectura de Ciència-ficció. Són els següents:

· Club de lectura d'Adults a càrrec de l'escriptora vilanovina Mercè Foradada. El club es troba un dissabte al mes a les 17.30h. Inscripcions tancades; els interessats es poden inscriure a la llista d'espera.

· Club de lectura en Anglès a càrrec de Susanna Garcia-Prieto, treballadora de la Xarxa de Biblioteques Municipals de VNG. Espai de trobada per a joves i adults que vulguin practicar la lectura en anglès amb un nivell de "Intermediate". Les trobades són un dissabte al mes i el 16 de setembre a les 17:15h serà la primera trobada informativa; els assistents s'emportaran la 1a lectura: 1984 de George Orwell. Inscripcions obertes. Places limitades.

· Club de lectura per persones amb Discapacitat Intel·lectual a càrrec de Susana Peix, treballadora de la Xarxa de Biblioteques Municipals de VNG. Espai de trobada per a joves i adults amb discapacitat intel·lectual que vulguin practicar la lectura de manera fàcil i amena. S'ha creat un grup homogeni on el nivell i les inquietuds són similars. Inscripcions tancades; els interessats es poden inscriure a la llista d'espera.

· Nou Club de lectura de Ciència-ficció a càrrec de Victòria Ortiz, especialista en el gènere. Adreçat a joves i adults aficionats a la literatura de ciència-ficció i que vulguin compartir les seves experiències i lectures. Dilluns 18 de setembre a les 18:30h es farà la primera sessió informativa i es lliurarà la primera lectura. Inscripcions obertes. Places limitades.

Més informació a www.vilanova.cat/biblioteques

© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00