Notícies

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Detall de la notícia

L'alcaldessa Neus Lloveras i el regidor Miquel Àngel Gargallo es troben amb els veïns de les Casernes

14/03/2014
Visita a les Casernes Visita a les Casernes

La setmana passada l'alcaldessa i la regidora Ariadna Llorens van visitar el Centrevila

L'alcaldessa de Vilanova i la Geltrú, Neus Lloveras, ha reprès aquest matí les trobades que periòdicament realitza amb els representants de les associacions de veïns dels diferents barris de la ciutat.

Acompanyada pel regidor d'Hisenda, Recursos Humans i Organització Interna, Miquel Àngel Gargallo, i del president de l'AV Casernes, Octavi Lorente, Neus Lloveras ha estat aquest cop fent un tomb per les Casernes i ha estat parlant amb els veïns.

Part de la visita l'han fet a la plaça de les Casernes i al raval de la Pastera. Alguns dels temes que han tractat han estat, entre d'altres, la necessitat de reomplir el sorral de la part dels jocs infantils de la plaça, o el tractament de les olors del torrent. L'alcaldessa ha fet referència que aquest és un problema que preocupa molt al Govern i que estan en contacte amb l'Agència Catalana de l'Aigua (ACA) per tal de solventar-lo.

D'altra banda, la setmana anterior l'alcaldessa de la ciutat, juntament amb la regidora d'Educació, Tecnologies i Societat de la Informació, Ariadna Llorens, van visitar el barri del Centrevila, acompanyades pel president de l'AV, Lluís Amaré, qui va transmetre al Govern la seva satisfacció per la ràpida neteja que es va fer dels carrers després de Carnaval. També va adreçar una petició a l'alcaldessa per una qüestió de mobilitat a la cruïlla entre el carrer del Jardí i la rambla Principal. El compromís del Govern ha estat la col·locació d'una jardinera que ajudi a evitar els problemes de circulació que s'hi produeixen.

L'objectiu d'aquestes trobades, a peu de carrer, és conèixer i atendre de primera mà les necessitats de cada barri, a partir del testimoni directe dels seus habitants.

Així mateix, aquestes visites amb els representats veïnals se sumen a les trobades que l'alcaldessa fa els dimecres als diferents barris, per tal de recollir directament dels veïns i veïnes les seves inquietuds sobre la ciutat. Les demandes que fan els habitants dels barris i les actuacions que s'hi realitzen, es poden seguir a l'Espai dels barris de vilanova.cat.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00