Notícies

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Detall de la notícia

Viquipèdia en català celebra els 10 anys aquest dijous a l'espai Neàpolis Cowork

14/03/2011
Logotip dels 10 anys de Viquipèdia

Es preveu un taller de formació al matí i una sessió informativa a la tarda, oberts a tothom

El desè aniversari de la Viquipèdia en català se celebrarà a Vilanova i la Geltrú amb un taller i diverses sessions informatives al llarg d'aquest dijous, 17 de març. La jornada tindrà lloc a la sala de formació de Neàpolis Cowork, l'espai emprenedor estrenat la setmana passada a l'edifici Neàpolis.

Amb aquest fet l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú se suma a la llarga llista de ciutats de Catalunya, Andorra, Catalunya Nord, País València i Illes Balears que entre el 16 i el 20 de març celebren aquest aniversari. L'objectiu és fer una presentació pública i oberta del que és la Viquipèdia, de com s'edita i també animar a formar part dels usuaris i usuàries que vulguin col·laborar a superar el rècord de 2.000 persones editant, proposat per aquest dissabte 19 de març.

Vilanova i la Geltrú acollirà el dijous 17 de març, des de les 10 fins les 14 h un taller d'edició obert i gratuït, orientat a totes aquelles persones, entitats o associacions que estiguin interessades en conèixer el funcionament de la Viquipèdia en català. A la tarda, a partir de les 15 h, se celebraran diverses sessions informatives sobre el tema i es respondran els dubtes que puguin formular els usuaris o els editors d'aquesta eina.

El 15 de gener de 2001 va néixer Wikipedia, mentre que el 16 de març del mateix any també començava les seves primeres passes la Viquipèdia en català. Podeu trobar informació sobre la celebració de la Viquipèdia en català a http://ca.wikipedia.org/wiki/VP:10A.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00