Notícies

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Detall de la notícia

Vilanova i la Geltrú tindrà un estand propi al Saló de l'Ensenyament

28/02/2018
Juan Luís Ruiz i Neus Lloveras Juan Luís Ruiz i Neus Lloveras

L'escola d'Aeronàutica, l'Escola d’Art, la Catalonia Film School, la UPC i l'IMET oferiran informació sobre els seus estudis

 L'oferta formativa de Vilanova i la Geltrú tindrà un estand propi al saló de l'Ensenyament. Aquest certamen de referència pel que fa als estudis superiors a Catalunya inclourà per primer cop un espai destinat a Vilanova i la Geltrú, concretament a les propostes de l'EFAV (Escola de Formació Aeronàutica), l'EMAID (Escola Municipal d'Art i Disseny), l'EPSEVG (Escola Politècnica Superior d'Enginyeria de la UPC), i l'IMET (Institut Municipal d'Educació i Treball).

Sota el paraigua de la marca Vilanova, cadascun d'aquests organismes presentarà la seva pròpia proposta educativa, incorporant 4 plafons indicatius personalitzats i acompanyats amb material de suport específic, com el cas de l'EFAV que preveu mostrar en aquest estand un dels seus motors d'avió. També és previst que s'editi un fulletó que visualitzi tota l'oferta formativa que pot oferir la ciutat a futurs estudiants d'arreu de Catalunya.

L'alcaldessa de VNG, Neus Lloveras, destaca que "a la ciutat tenim importants actius formatius i hem cregut que era important mostrar-los, per consolidar una realitat".

El Saló de l'Ensenyament se celebrarà del 14 al 18 de març, al recinte firal de Montjuïc, a Barcelona. Aquesta fira ofereix informació sobre l'oferta formativa en batxillerat, graus universitaris, estudis superiors, complementaris, de formació professional, art i idiomes. "És un saló molt reconegut" explica Neus Lloveras, "està dedicat específicament a la captació d'alumnes potencials, compta amb el suport de les principals institucions educatives i te una amplia difusió". Tot i que Vilanova i la Geltrú ja acull estudiants de fora de la ciutat, l'alcadessa creu que "encara hi ha recorregut" perquè l'oferta formativa és variada i de qualitat.

© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00