Notícies

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Detall de la notícia

La nova edició del programa 30 Plus facilitarà 20 contractacions

09/11/2017
null

L'IMET cerca empreses col·laboradores i ofereix la formació específica per cada lloc de treball

 L'IMET, l'Institut Municipal d'Educació i Treball, posa en marxa una nova edició del Programa 30 Plus. Aquesta iniciativa escollirà 20 persones majors de 30 anys que rebran formació específica per un lloc de treball i un contracte laboral.

La primera edició del Programa 30 Plus ha estat un èxit i ha permès a 18 persones aconseguir un contracte d'entre 6 i 9 mesos de durada. L'IMET torna a activar aquesta iniciativa gràcies al suport del Servei Públic d'Ocupació de Catalunya i del Servicio Público de Empleo Estatal.

Les empreses que participen en el Programa 30 plus tenen avantatges i reben ajuts per a les contractacions. En breu s'iniciarà la cerca d'usuaris i d'empreses que faran possible la contractació laboral d'aquest col·lectiu, segons el perfil professional que es necessiti.

L'objectiu és oferir-los un aprenentatge adreçat al lloc de treball que ocuparan, sempre amb una contractació ja subscrita. Una persona orientadora acompanyarà la persona treballadora en el disseny de l'itinerari formatiu i a l'empresa en tot el procés de contractació i de formació.

Els interessats en participar-hi hauran d'estar en situació d'atur i inscrits com a demandants d'ocupació, així com fer una inscripció específica a l'IMET ( c. De la Unió 81-87 ) per participar en el programa 30 plus.

© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00