Notícies

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Detall de la notícia

Continuen a bon ritme les obres de remodelació del pas sota la via del carrer de la Llibertat

13/02/2014
 El regidor d'Obres, Joan Giribet i tècnics durant la visita d'obres al pas sota la via del carrer de la Llibertat     El regidor d'Obres, Joan Giribet i tècnics durant la visita d'obres al pas sota la via del carrer de la Llibertat

La primera fase ha contemplat el trasllat dels serveis de les companyies de gas, aigua i electricitat

Les obres de reforma i remodelació del pas sota la via del carrer de la Llibertat es desenvolupen segons el ritme previst i seguint el calendari previst per finalitzar la intervenció a finals de setembre. Aquest matí, el regidor d'Urbanisme, Obres i Habitatge, Joan Giribet i el cap de servei de Projectes Urbanístics de l'Ajuntament de VNG, Jordi Miralles, han fet una visita d'obres per veure sobre el terreny el desenvolupament d'aquesta intervenció.

Joan Giribet s'ha mostrat satisfet pel ritme de desenvolupament de la primera fase. Sobre la feina realitzada el regidor d'Obres ha explicat que "fins ara hem realitzat la part més complexa d'aquesta obra, amb una feina molt intensa en aquests tres mesos que ens ha permès traslladar els serveis de les companyies (aigua, gas, llum,) amb el mínim impacte per als veïns". 

pas sota la via 2

Un cop fet tot el trasllat i connexió de subministraments, ha explicat el regidor d'Obres, l'empresa que fa les obres s'ha traslladat a treballar a la banda Nord per tal de procedir a traslladar també els serveis a l'altra banda del pas sota la via. Segons Joan Giribet, "tenint ja solucionada la part més complexa preveiem poder mantenir els terminis previstos d'obra i finalitzar la remodelació i millora del pas sota la via del carrer de la Llibertat cap a finals de setembre".

La següent fase d'aquesta obra serà ja la definició de la caixa de pas i l'encofrat, mentre que de cara al bon temps ja es preveu que s'estigui treballant en la pavimentació, evitant així el màxim de molèsties pels veïns de la zona.

L'obra de remodelació del pas sota la via del carrer de la Llibertat és la intervenció més important del Govern municipal en l'actual Mandat Corporatiu 2011-2015. El projecte contempla a més de l'ampliació del pas sota la via, la reurbanització del tram comprès entre els carrers del Forn del Vidre i de l'Àncora. La inversió econòmica per fer front a l'obra, quantificada en 895.000 euros, prové del Pla Únic d'Obres i Serveis (PUOSC) de la Generalitat.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00