Notícies

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Detall de la notícia

Es prorroga l'obra de teatre Brams

21/10/2009
      Sergi López i Toni Albà Sergi López i Toni Albà

El Teatre Principal ofereix una tercera representació per dilluns 2 de novembre

Davant el gran interès mostrat pel públic, el Teatre Principal ha decidit prorrogar l'obra de teatre Brams o la Kumèdia dels Herrors, amb una tercera representació per al dilluns 2 de novembre, sumant-se així a les funcions ja anunciades del dissabte 31 d'octubre i diumenge 1 de novembre.

Exhaurides les localitats que es van posar a la venda a través del Tel.Entrades i del Cinema Bosc, queden encara prop de 700 entrades a la venda, entre les tres representacions. Les entrades es podran comprar, fins a un màxim de 4 per persona, únicament a la taquilla del Teatre Principal fins a exhaurir-les.

El preu d'aquest espectacle, no inclòs en l'abonament de temporada, és de 15, 10 i 5 euros, dependent de la localitat. Les taquilles del teatre obriran de 18 a 21 hores, els dies 24 i 31 d'octubre, i de 19 a 21 hores el diumenge 1 de novembre.

D'altra banda, divendres de la setmana vinent 30 d'octubre s'enceten les jornades inaugurals del Teatre Principal amb Portes Obertes. A Cor Obert. A partir de les onze del matí i fins les dues del migdia es faran visites guiades en grup a l'interior de l'edifici, cada 20 minuts (última entrada 13.40 hores). L'entrada és gratuïta però cal realitzat inscripció prèvia mitjançant l'adreça de correu info@elprincipal.cat o bé trucant de 9 a 14 hores al telèfon 93 814 19 52.

Altres activitats inaugurals són les actuacions a l'interior de l'edifici Càpsules escèniques, que es complementen amb un recorregut de 30 minuts per l'interior del teatre. L'entrada és gratuïta (última entrada 20.30 hores). I a les nou de la nit a la façana del teatre tindrà lloc l'espectacle de dansa vertical Todo concuerda a càrrec de la companyia B612.

Recordar també que, a banda de les representacions de Brams a càrrec dels actors Sergi López i Toni Albà, el Teatre Principal vol donar la benvinguda al públic infantil amb l'espectacle Secret a l'Armari de la companyia vilanovina L'Estaquirot Teatre.

Les representacions es faran el diumenge 1 de novembre, a les 12 i les 17.30 hores.

Les entrades d'aquest espectacle, no inclòs en l'abonament de temporada, es poden adquirir al Tel·Entrada de Caixa de Catalunya, (oficina de la rambla Principal, 1 de Vilanova i la Geltrú) i a les taquilles del Teatre Principal fins a exhaurir les localitats, amb un màxim de compra de 4 entrades per persona. El preu és de 4,5 i 3 euros, depenent de la localitat. Les taquilles del teatre obriran de 18 a 21 hores, els dies 24 i 31 d'octubre, i diumenge 1 de novembre dues hores abans de l'espectacle.

Per més informació consulteu el web del teatre www.elprincipal.cat
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00