Notícies

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Detall de la notícia

El Govern municipal a favor de la constitució d'una comissió informativa sobre l'interior d'illa de Rambla Pirelli per determinar responsabilitats i conseqüències de futur

20/12/2017

Aquest va ser un dels punts aprovats per unanimitat dilluns durant el ple ordinari de desembre

El Ple ordinari del mes de desembre va aprovar per unanimitat la constitució d'una Comissió Informativa Especial d'Investigació en relació a l'interior d'illa de la finca situada a la rambla de Pirelli, 94, de Vilanova i la Geltrú. La creació d'aquesta comissió ha estat un dels temes destacats de l'habitual trobada del Govern municipal amb els mitjans de comunicació amb posterioritat a la sessió plenària.

Segons ha explicat el regidor d'Urbanisme, Habitatge i Medi Ambient de la ciutat, Gerard Llobet la creació d'aquesta comissió no solucionarà el problema econòmic que tindrà l'Ajuntament i la ciutat durant els propers anys i s'ha mostrat crític amb el fet que “ahir en el debat algun grup polític va dir que volia presentar solucions i tenien la mà estesa perquè ara ja és tard”. El regidor Llobet ha insistit a afirmar que “en aquests dos anys no hem escoltat cap solució, al contrari, quan hi ha hagut alguna proposta del govern se'ns ha dit que eren el mal menor”. En relació a la taxació el regidor ha explicat que serà el tribunal qui determini l'import de l'expropiació.

La comissió neix com a conseqüència que es desestimés al ple anterior la modificació urbanística que plantejava el Govern municipal per resoldre aquesta qüestió, evitant l'expropiació. Arribats a aquest punt, el Govern va planteja la comissió, amb la voluntat d'aclarir els dubtes d'aquest expedient, així com actuar “amb la màxima transparència” en una qüestió que es va iniciar l'any 2000. Aquesta comissió ha incorporat tots els elements de treball que s'ha demanat per part de la oposició.

Els treballs de la comissió començaran properament i finalitzaran amb unes conclusions.

© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00