Notícies

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Detall de la notícia

Tasques de neteja als torrents de la ciutat

08/11/2013
El torrent de Sant Joan sense vegetació que dificulti el pas de l'aigua El torrent de Sant Joan sense vegetació que dificulti el pas de l'aigua

La Regidoria de Serveis Viaris de l'Ajuntament de VNG ha retallat les herbes dels torrents de la Pastera, Sant Joan i Santa Magdalena per salubritat i per evitar possibles desbordaments

Els veïns d'alguns torrents de Vilanova i la Geltrú han pogut veure aquests dies com diversos operaris hi feien tasques de neteja. Es tracta d'una actuació periòdica que es fa cada dos o tres anys de manera habitual en els trams en que aquests torrents passen per la part urbanitzada. Les feines consisteixen en el desbrossament, retallant les herbes de la llera i les parets sense eliminar-les d'arrel, per evitar el seu descarnament.

A banda, també s'ha retirat les plantes arbustives llenyoses i els canyissars en tots el trams, especialment on hi ha ponts i sortides d'aigües pluvials. Una operació que es fa amb més freqüència, segons les necessitats puntuals.

Concretament, aquests darrers dies s'ha actuat als torrents de la Pastera, entre la plaça de les Casernes i la ronda Ibèrica; de Sant Joan, en tot el tram urbà entre el carrer de la Torre d'Enveja i el carrer de Josep Anselm Clavé; i de Santa Magdalena, entre la ronda Ibèrica i la rambla dels Països Catalans.


© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00