Notícies

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Detall de la notícia

Col·laboració entre el Projecte TIMOL i l'Hotel Meliá que incorpora 3 persones amb diversitat funcional

05/12/2017
 Timol 1

L’IMET coordina aquesta iniciativa comarcal que ha superat ja les 50 contractacions

L'Hotel Meliá de Sitges compta des d'aquest novembre amb dues noves persones contractades a la seva plantilla i una altra més desenvolupant pràctiques laborals, provinents del projecte TIMOL. Aquesta iniciativa comarcal, que coordina l'Institut Municipal d'Educació i Treball de VNG, l'IMET, buscar llocs de feina al mercat normalitzat per a persones amb altres capacitats. En aquesta ocasió el projecte inicia una col·laboració amb el sector turístic, destacat pel que fa a l'activitat econòmica al Garraf.

Des dels seus inicis gairebé cent persones han desenvolupat els seus itineraris d'inserció a TIMOL, i d'aquestes més de la meitat han trobat feina al mercat de treball ordinari. La tasca d'integració i acompanyament, a més, continua un cop s'ha produït la contractació, per tal de maximitzar i consolidar els resultats i assolir una inclusió social i laboral plena. Cal destacar la important tasca desenvolupada per les empreses, acollint i integrant a aquestes persones.

timol 2En el cas de l'Hotel Melià, dues persones fan tasca d'auxiliar de menjador amb contacte directe amb els clients de l'hotel, i una altra fent feines d'ajudant de cuina. La contractació és bonificada i també permet donar resposta als preceptes que estableix la llei d'integració social de la persona amb discapacitat (LISMI).

El projecte ha assolit en els darrers mesos la presència a tota la comarca del Garraf, amb la participació efectiva dels 6 Ajuntaments. El TIMOL rep el finançament del Departament Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat de Catalunya i dels Ajuntaments de la comarca del Garraf.

© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00