Notícies

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Detall de la notícia

El govern de VNG convoca un acte públic per valorar els 2 primers anys de mandat

31/05/2013
Acte Acte "Un any de govern", celebrat l'any passat

Hi són convidats tots els vilanovins i les vilanovines. Es recomana inscriure's per motius d’aforament

El govern de l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú organitza el dilluns 10 de juny una audiència pública per valorar la primera meitat d'aquest mandat. Es tracta d'una sessió oberta als vilanovins i vilanovines, que tindrà dues parts diferenciades. La primera, d'exposició per part del govern, i la segona, de resposta a les preguntes dels ciutadans i ciutadanes. L'acte tindrà lloc a la Nau del Museu del Ferrocarril a partir de les 19.30 h.

La convocatòria respon a la voluntat del govern municipal de continuar la línia de valorar la seva acció davant la ciutadania almenys un cop a l'any durant el mandat. Com que l'aforament de l'espai és limitat, es recomana que les persones interessades a assistir-hi s'inscriguin prèviament, mitjançant el web municipal. Hi tindran prioritat d'assistència les persones empadronades a Vilanova i la Geltrú. D'altra banda, l'acte serà transmès en directe per Canal Blau Televisió, de manera que també es podrà seguir des de casa.

Les sessions d'audiència pública són actes de lliure concurrència amb l'objecte que les entitats i els ciutadans i les ciutadanes puguin rebre oralment de l'equip de govern informació de certes actuacions politcoadministratives, i també puguin formular verbalment els seus suggeriments o propostes.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00