Notícies

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Detall de la notícia

Afectacions de trànsit pels Tres Tombs

16/01/2017

Dimarts, dia de Sant Antoni, la celebració dels Tres Tombs comportarà algunes afectacions de trànsit. El bus urbà també haurà de modificar el seu recorregut i se suprimiran algunes parades

La celebració dels Tres Tombs aquest dimarts 17 de gener comportarà diverses afectacions de trànsit en alguns carrers de la ciutat, a causa del tradicional recorregut dels carros, carruatges i cavalleries muntades. El recorregut dels Tres Tombs obligarà a tallar carrers i prohibir l'estacionament en alguns punts de la ciutat.

La concentració de participants es farà a la Masia d'en Frederic a les onze del matí. Des d'aquí aniran fins a la plaça de Sant Antoni passant per l'avinguda de Vilafranca del Penedès, carrer de les Casernes, plaça de les Casernes, carrer de Joaquim Mir i carrer de Josep Anton Marquès. Una hora més tard, al voltant de les 12 del migdia començarà la tradicional benedicció i s'iniciaran els Tres Tombs 2017 que, com en els darrers anys, transcorreran pel carrer de la Bomba, plaça de les Neus, carrer de l'Aigua, carrer de Josep Coroleu, carrer de la Torre d'Enveja, carrer de Menéndez y Pelayo, avinguda de Francesc Macià, carrer de Josep Coroleu, avinguda de Cubelles, carrer de l'Havana, rambla Principal i plaça de les Neus.

Mentre durin els Tres Tombs estarà prohibida la circulació de vehicles pels carrers per on transcorrin els participants. Així mateix, estarà prohibit l'estacionament al camí Ral al davant de la Masia d'en Frederic; al carrer de les Casernes, entre el carrer del Raval de Santa Magdalena i carrer del Llimonet; a la plaça de les Casernes, entre el carrer de les Casernes i el camí de la Masia d'en Frederic; al carrer de Joaquim Mir; al carrer de l'Aigua, entre els carrers del Pare Garí i la plaça del Xoriguer a la banda de mar; al carrer de la Torre d'Enveja, entre els números 4 i 6; a la cruïlla del carrer de la Torre d'Enveja amb el carrer de Menéndez y Pelayo; a l'avinguda de Cubelles, entre el carrer de Josep Coroleu i la rambla de Salvador Samà; i al carrer de l'Havana.

Afectacions del bus urbà
El recorregut dels Tres Tombs també ocasionarà restriccions en el servei de l'autobús urbà, des de les 10 del matí fins a les 4 de la tarda. A banda dels carrers abans esmentats, també estaran afectats per la prohibició de circulació la plaça de les Casernes, el carrer de Joaquim Mir, el carrer de Josep Anton Marquès, la rambla de Salvador Samà i el carrer de Josep Llanza.

Les parades que quedaran anul·lades en el cas de la Línia 1 són: plaça de la Moixiganga a la ronda Ibèrica; plaça de les Casernes; Sant Josep - Hospital a la ronda Ibèrica; Tarragona - Cubilot; Pare Garí - plaça de la Fàbrica nova; rambla de Salvador Samà - Jardí; i rambla de Salvador Samà - Escola Pompeu Fabra. En aquest cas el bus urbà es desviarà per la ronda Ibèrica, el carrer del Dr. Zamenhof, l'avinguda de Cubelles, l'avinguda de Jaume Balmes, i la rambla de Salvador Samà.

També s'han anul·lat les parades de la mateixa L1 a Josep Coroleu - avinguda de Cubelles; Pelegrí Ballester - plaça dels Pobles d'Espanya; Pare Garí - avinguda de Francesc Macià; plaça de Catalunya; Aigua - Bruc; Aigua - Joan Llaverias; i avinguda de Francesc Macià - Menéndez y Pelayo. En aquest cas el bus es desviarà pel carrer de Josep Coroleu, l'avinguda de Jaume Balmes, l'avinguda de Cubelles, i el carrer del Dr. Zamenhof.

Pel que fa a la Línia 2, les parades que quedaran anul·lades de 10 a 16h són les següents: avinguda de Francesc Macià - Dr. Zamenhof; avinguda de Francesc Macià - Menéndez y Pelayo; Aigua - Joan Llaverias; Aigua - Bruc; Josep Coroleu - Esportiu La Piscina. El bus passarà pel carrer del Dr. Zamenhof, l'avinguda de Cubelles, l'avinguda de Jaume Balmes, i el carrer de Josep Coroleu.

Així mateix, també restaran sense servei les parades de la L2 corresponents a la rambla de Josep Tomàs Ventosa - rambla de la Pau; Manuel Marquès - CAP Jaume I; i la plaça de Soler i Gustems. Aquesta línia del bus passarà per la rambla de Josep Tomàs Ventosa i el carrer de la Unió.
Pel que fa a la Línia Sitges - Vilanova i Fondo Somella romandran sense servei les parades corresponents a Pare Garí - av. Cubelles, Pare Garí - Escola Pompeu Fabra, Pl. Catalunya, Tarragona - Ordi, Josep Coroleu – Jutjats, Torre d'Enveja - Bruc, Torre d'Enveja - Ermita de St. Joan, Dr. Zamenhof - Torre d'Enveja, Dr. Zamenhof - Escola Aragai. El bus es desviarà per Av. Jaume Balmes, av. Cubelles, c. Dr. Zamenhof, av. Francesc Macià.
Per últim també es veuran afectades de la Línia Vilanova / Fondo Somella – Sitges les parades Dr. Zamenhof - Jardins Molí de Vent, Aigua - Dr. Zamenhof, Aigua - Joan Llaverias, Aigua – Bruc, plaça Xoriguer, rambla de Salvador Samà – Jardí, i rambla de Salvador Samà – Escola Pompeu Fabra. En aquest cas, el bus es desviarà per Dr. Zamenhof, av. Cubelles, avinguda de Jaume Balmes i rambla de Salvador Samà.

© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00