Notícies

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Detall de la notícia

Itineraris amb transport públic

13/11/2013
El bus urbà de Vilanova s'ha inclòs dins els itineraris del 'Mou-te'     El bus urbà de Vilanova s'ha inclòs dins els itineraris del 'Mou-te'

Les línies de bus urbà de Vilanova s'inclouen al cercador d'itineraris en transport públic de la Generalitat, una manera de facilitar els desplaçaments per tot Catalunya sense utilitzar el cotxe

Les línies de bus urbà de Vilanova i la Geltrú s'han incorporat al cercador d'itineraris amb Transport públic de la Generalitat (http://mou-te.gencat.cat/cercaItineraris.do). D'aquesta manera, els ciutadans i ciutadanes de Vilanova podran calcular les seves rutes per moure's en transport públic, utilitzant el bus, el tren (Rodalies Renfe i Renfe), el metro, els Ferrocarrils de la Generalitat, o el tramvia.

La regidora de Serveis Viaris i Mobilitat, Glòria García, ha explicat que aquesta és "una eina molt útil per a les persones que es volen desplaçar en transport públic, ja que els ofereix les opcions disponibles per moure's des de qualsevol punt fins a qualsevol altre lloc de Catalunya sense haver d'agafar el cotxe".

D'aquesta manera, per exemple, es pot introduir una adreça de La Collada i obtenir una ruta en transport públic fins al barri d'Horta de Barcelona, agafant bus urbà, tren i metro.

L'aplicació permet escollir horaris, i també escollir les rutes segons si són les més ràpides, les que requereixen menys transbordaments, o les que requereixen menys estona de caminar.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00