Notícies

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Detall de la notícia

Ambientació d'època a la plaça de la Vila per la filmació d'escenes de la sèrie 'Genius' de National Geographic

10/11/2017

La segona temporada dedicada a Pablo Ruiz Picasso s'està rodant a diverses localitats catalanes, entre les quals, Vilanova i la Geltrú

La plaça de la Vila de Vilanova i la Geltrú va fer uns salt en el temps aquest dimecres per esdevenir una de les localitzacions de la nova temporada de la sèrie 'Genius' de National Geographic i Fox TV. La segona temporada de la sèrie dedicada a Pablo Ruiz Picasso, personatge encarnat per l'actor malagueny Antonio Banderas, s'està rodant a diverses localitats catalanes, entre elles la capital del Garraf.

Aquest dimecres al matí, durant les primeres hores, es va poder veure la plaça de la Vila ambientada d'època amb diversos actors fent personatges extres, carruatges de cavalls i elements escenogràfics i de filmació que van convertir novament la plaça en un plató a l'aire lliure.Genius 2

Aquest no és el primer cop que la plaça de la Vila esdevé l'escenari de gravació d'anuncis de televisió o films. Recentment aquesta plaça va ser l'indret on es va enregistrar l'anunci d'una coneguda marca d'aigua amb gas, també d'una companyia de creuers que va tenir com a protagonista la cantant Shakia o l'anunci de cotxes que va protagonitzar el futbolista Neymar da Silva Santos Junior 'Neymar'.

La primera temporada de 'Genius', dedicada a la figura d'Albert Einstein va ser vista per més de 45 milions d'espectadors a tot el món segons informa la productora i compta amb 10 nominacions als premis Emmy. La segona temporada, s'està enregistrament actualment i tindrà també 10 capítols sobre la vida i l'extensa carrera pictòrica de Picasso, amb més de 50.000 obres.

© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00