Notícies

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Detall de la notícia

Es reposen gairebé un centenar d'exemplars d'arbres i plantes arbustives

26/01/2017

Els nous exemplars que es reposen són d'espècies amb bona adaptació al nostre entorn urbà

El Servei de Jardineria de l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú està procedint durant aquesta segona quinzena de gener a la plantació i/o reposició d'un centenar d'exemplars d'arbres i plantes arbustives a diversos punts i barris de la ciutat.

Des de la Regidoria de Serveis Viaris s'ha explicat que en alguns casos s'ha triat la plantació d'espècies diferents perquè els exemplars retirats havien manifestat problemes d'adaptació a l'entorn o bé de manteniment. En aquesta campanya s'ha prioritzat la millora de places i passejos i d'alguns parterres arbustius dels jardins de Francesc Macià i de la plaça de les Casernes.

Entre les espècies reposades hi ha el til·ler (Tilia tomentosa)'; el fals perer (Pyrus calleryana); la mimosa (Jacaranda mimosifolia) o la Grevíl·lea (Grevillea robusta), entre d'altres. Quant a la ubicació s'està treballant en punts dels carrers d'Olèrdola, del Castellet, ronda Ibèrica, del Doctor Zamenhof o de l'Àncora i a la rambla de la Pau i rambla Samà i places com Casernes, del Cubilot, Soler i Carbonell, de la Fisa o dels Sis Camins, entre d'altres punts de la ciutat.

Les intervencions que realitza el Servei de Jardineria responen tant a les demandes ciutadanes vehiculades a través del contacte habitual del Govern municipal amb entitats, associacions de veïns i col·lectius de VNG com també de la tasca continuada de seguiment de l'estat de l'arbrat de la ciutat que realitzen els treballadors d'aquest servei municipal.

© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00