Notícies

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Detall de la notícia

L’Ajuntament constitueix la setmana que ve la Comissió del Pla d'Ordenació Urbanística Municipal

12/11/2015

També es preveu la creació d'una Oficina del POUM

Al llarg de la pròxima setmana es constituirà la Comissió del Pla d'Ordenació Urbanística Municipal (POUM). Així ho ha anunciat el regidor d'Urbanisme Habitatge i Medi Ambient de l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú, Gerard Llobet. El regidor ha explicat que els treballs del POUM son complexos i ocuparan més d'un mandat municipal. "Ara incorporarem els nous grups polítics amb representació municipal i els posarem al dia del treballs previs que hem fet al voltant del POUM." Llobet també ha explicat que "volem assentar les bases d'una Oficina del POUM i treballar no només de cara al futur POUM sinó que també volem revisar alguns punts de l'actual redactat, sobretot en qüestions de revitalització de l'activitat econòmica com, per exemple, en el tema de les claus hoteleres al centre de la ciutat."

L'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú també s'ha posat en contacte amb la Diputació de Barcelona perquè hi ha un conjunt d'informes previs molt importants, sobretot en temes de diagnosi, anàlisi, de memòries ambientals i econòmiques on es poden establir línies de col·laboració. Llobet ha explicat que "amb la Diputació fins i tot podríem entrar dins algunes línies de treball de suport tècnic. Es una bona notícia perquè ens permet avançar en el nou POUM."

Neus Lloveras, alcaldessa de Vilanova i la Geltrú, també va voler manifestar que la redacció del bou POUM és un dels punts claus a seguir durant aquest mandat. "La ciutat ha canviat i calen fer modificacions. Des del primer dia estem tirant endavant projectes que aviat es visualitzaran amb el Pla d'Actuació Municipal, i el POUM té una importància estratègica fonamental."
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00