Notícies

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Detall de la notícia

Exposició pública del llistat de candidats a Jurat Popular

13/09/2018
L'Oficina d'Atenció Ciutadana es troba a la planta baixa de l'Ajuntamen L'Oficina d'Atenció Ciutadana es troba a la planta baixa de l'Ajuntament

El sorteig entre els inscrits al cens electoral es farà el 27 de setembre a la seu de l'Audiència Provincial de Barcelona

Del 17 al 24 de setembre es podrà consultar a l'Oficina d'Atenció Ciutadana de Vilanova i la Geltrú la llista de candidats a jurat popular, formada pels ciutadans i ciutadanes inscrits en el Cens Electoral, vigent a 1 d'agost de 2018.

Passat el període de consulta es farà el sorteig entre les persones inscrites en el Cens Electoral de la província de Barcelona per a establir la llista biennal de candidats a jurats. D'aquesta llista se seleccionaran 6.000 candidats a jurat popular.

El sorteig, de caràcter públic, es farà el 27 de setembre, a dos quarts de deu del matí, a la seu de l'Audiència Provincial de Barcelona. (Passeig de Lluís Companys s/n)

L'Oficina d'Atenció Ciutadana de l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú és oberta de dilluns a divendres de 8 a 18.30 hores, i dissabtes de 10 a 12.30 hores.

© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00