Notícies

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Detall de la notícia

Es repinta la senyalització horitzontal de la ciutat

02/12/2015

Aquesta setmana han començat els treballs per repintar la senyalització horitzontal de diversos punts a la ciutat amb l'objectiu de millorar la seguretat de vianants i conductors

L'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú, a través de la Regidoria de Projectes i Obres, Serveis Viaris i Mobilitat està realitzant treballs de pintura de senyalització viària a diversos punts del tram urbà de la ciutat. Aquests treballs pretenen millorar la seguretat de vianants i conductors. En primer terme, s'està actuant a la ronda Ibèrica entre el carrer del Doctor Zamenhoff i la ronda Europa i es continuarà en d'altres punts de VNG com per exemple els carrers de Josep Coroleu; l'avinguda de Francesc Macià, el carrer de l'Àncora, la rambla del Castell i el carrer de la Unió.

A més, també es preveu actuar en punts com la plaça d'Eduard Maristany; el Portal de Sitges i l'accés a les Pistes d'Atletisme o la cruïlla del passeig de Ribes Roges amb la ronda de la Mar Mediterrània.

Aquests treballs que es realitzaran durant les properes setmanes, suposen una inversió de 30.000 euros provinents d'una subvenció de la Diputació de Barcelona.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00