Notícies

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Detall de la notícia

Segueix el programa de trobades 'l'alcaldessa als barris' amb el veïnat de l'Armanyà

19/11/2015
La trobada, a l'auditori Eduard Toldrà  La trobada, a l'auditori Eduard Toldrà

Les actituds incíviques i el manteniment de l'espai públic, temes de la reunió

 Les actituds incíviques són la principal preocupació dels veïnat de l'Armanyà que va assistir dilluns a la trobada amb l'alcaldessa. Dins del programa L'alcaldessa als Barris, Neus Lloveras es va reunir aquesta setmana a l'auditori amb una vintena de veïns i veïnes, acompanyada pels regidors Glòria Garcia i Gerard Llobet.

L'alcaldessa va explicar que aquesta legislatura els grans temes a prioritzar seran el manteniment de ciutat, la neteja i el civisme. Les situacions que inquieten al veïnat de l'Armanya fan referència a la vigilància policial, a la il·luminació, a la poda d'arbrat, als semàfors, als habitatges ocupats, als contenidors, als aparcaments, als jocs infantils i altres aspectes relacionats amb l'espai públic com la neteja.

La regidora Glòria Garcia va explicar que aquesta setmana han començat a treballar algunes persones contractades a través de plans d'ocupació que es dedicaran a tasques de manteniment de l'espai públic per millorar alguns dels aspectes comentats.

El regidor Gerard Llobet, per la seva banda, va informar que l'Ajuntament disposa d'una borsa d'habitatge social, que s'està fent un cens de pisos buits i que es volen activar els pisos que són propietat dels bancs.

Totes les peticions realitzades en les trobades del programa l'Alcaldessa als Barris es recullen en un apartat específic del web municipal que incorpora un seguiment de les gestions que es duen a terme en cada cas.

© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00