Notícies

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Detall de la notícia

Les obres de millora del pas sota la via del carrer de la Llibertat avancen a bon ritme

30/06/2014
  El regidor Joan Giribet durant la visita tècnica a les obres de reforma del pas sota la via del carrer de la Llibertat         El regidor Joan Giribet durant la visita tècnica a les obres de reforma del pas sota la via del carrer de la Llibertat

A finals de juliol es preveu finalitzar la intervenció sobre l'estructura. El nou pas es preveu que estigui a punt a l'octubre

Les obres de reforma i millora del pas sota la via del carrer de la Llibertat avancem a bon ritme i es preveu que estiguin finalitzades a termini, cap a mitjans del mes d'octubre. El regidor d'Urbanisme, Obres i Habitatge de l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú, Joan Giribet, ho ha explicat durant la visita d'obres realitzada aquest matí .

La zona on els treballs estan més avançats és a la banda sud del pas sota la via, a la confluència del carrer de la Llibertat amb el carrer de l'Àncora. Segons ha explicat Joan Giribet "a la banda nord també s'està treballant i actualment la intervenció es realitza sobre l'estructura". Per al regidor d'Obres és important que hagi finalitzat l'actuació sobre les instal·lacions i la xarxa de serveis i canalitzacions: aigua, clavegueram, llum i gas, "ja que és la part que comportava una major complexitat". Un cop superada aquesta fase "es van alternant els treballs per poder avançar més". Segons Joan Giribet, "la intenció és continuar treballant tot l'estiu perquè de cara a l'octubre estiguin les obres totalment acabades". En aquest sentit, el regidor Giribet creu que a finals de juliol la part que ocasiona més molèsties de l'obra, amb la intervenció sobre l'estructura del pas sota la via, ja haurà finalitzat.

El regidor d'Urbanisme, Obres i Habitatge ha recordat la importància d'aquesta obra per al barri de Mar i per al conjunt de la ciutat, "ja que farà possible que el carrer de la Llibertat sigui un eix de comunicació i connexió important entre la plaça de la Vila i la façana marítima".

El projecte d'ampliació i millora del pas sota la via del carrer de la Llibertat té un cost de 895.604 euros, dels quals un 83% van a càrrec del PUOSC, un 12% a càrrec del programa XARXA de la Diputació de Barcelona i el 5% restant a càrrec de l'Ajuntament de la ciutat.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00