Notícies

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Detall de la notícia

La intervenció a les pistes d'atletisme a punt de finalitzar

25/09/2017
La Regidora Blanca Albà, aquest matí a les Pistes d'Atletisme La Regidora Blanca Albà, aquest matí a les Pistes d'Atletisme

Si la climatologia ho permet, a finals de setmana s'acabarà el gruix de la intervenció.

La Regidora d'Esports de l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú, Blanca Albà, ha realitzat aquest matí una visita a les obres de condicionament i millora de les pistes d'atletisme, que es troben ja a la recta final.

Acompanyada dels responsables tècnics de les regidories d'Esports i de Projectes i Obres ha pogut comprovar l'estat actual d'una intervenció que, si la climatologia ho permet, finalitzarà aquesta setmana. Tanmateix, no serà fins a mitjans d'octubre que l'actuació quedarà completada, ja que queda instal·lar el sistema de reg i fer la plantació de llavor de gespa a la part central de la pista. La utilització d'aquest espai vindrà condicionat als dies necessaris perquè la gespa arreli.

El projecte tècnic d'intervenció, elaborat pels serveis tècnics de la Regidoria de Projectes i Obres, ha consistit en la renovació total dels vuit carrils, les dues mitges llunes i el passadís de salt. Uns treballs que tenen un pressupost de tres-cents mil euros, procedents d'una subvenció de la Diputació de Barcelona. Paral·lelament s'han destinat cinquanta mil euros per realitzar els treballs de millora a la zona central de la instal·lació, espai que utilitzen els atletes de les modalitats de llançament i els esportistes del club de rugbi SEL Vilanova.

Blanca Albà ha recordat que "la intervenció es feia imprescindible, ja que les pistes havien perdut la seva homologació i això feia que a Vilanova no s'hi poguessin fer competicions. A banda, les obres dignificaran l'espai i possibilitaran poder practicar en condicions l'atletisme i el rugbi, mentre no es troba una solució a la necessitat d'un espai propi per aquests darrers"

A més de l'actuació exterior, també es farà una petita millora a l'interior del gimnàs i la sala de musculació, amb una posada a punt de les màquines.

Pistes Atletisme VNG - recta de saltZona centralEntre avui i demà s'acabarà la recta de salt, que presentarà el mateix aspecte que els carrils.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A la zona central, només hi falta instal·lar el sistema de reg i plantar la llavor de la gespa, que s'espera que arreli en poc temps.

L'espai s'ha anivellat i s'ha netejat de pedres.

© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00