Notícies

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Detall de la notícia

Obres de millora a la cruïlla de la rambla dels Països Catalans amb la rambla de Sant Jordi

22/07/2016
Millores en la rotonda de la cruïlla de la rbla. dels Països Catalans amb la rbla. de Sant Jordi Millores en la rotonda de la cruïlla de la rbla. dels Països Catalans amb la rbla. de Sant Jordi

L'actuació s'ha realitzat per millorar la seguretat viària i s'han guanyat 30 noves places d'estacionament

L'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú ha dut a terme unes obres de millora a la rotonda ubicada a la cruïlla de la rambla dels Països Catalans amb la rambla de Sant Jordi. L'actuació consisteix en l'ampliació del diàmetre de l'esmentada rotonda amb senyalització horitzontal (pintura). A més a més, s'hi ha col·locat fites verdes i captafars per incrementar-ne la visibilitat, sobretot la nocturna.

Addicionalment, s'ha reduït a un carril de circulació els accessos a la cruïlla des de la rambla dels Països Catalans. En el tram comprès entre l'avinguda de Vilafranca i la rambla de Sant Jordi ha permès també guanyar aprox. 30 noves places d'estacionament.

En els propers dies l'actuació es completarà amb el repintat de passos de vianants.

L'actuació té com a objectiu la millora de la seguretat viària en aquesta cruïlla, en obligar a reduir la velocitat dels vehicles quan s'apropen a la rotonda i obligar-los a fer el gir correcte al voltant de la rotonda.

© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00