Notícies

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Detall de la notícia

Reconeixement als millors estudiants de les proves Cangur de matemàtiques

22/06/2017

En un acte a la Politècnica s'ha volgut reconèixer els joves estudiants de 4t d'ESO, 1r i 2n de Batxillerat

El regidor d'Educació, Joan Martorell, afirma que "als centres de secundària de la comarca i de Vilanova i la Geltrú, hi ha gent molt preparada. Cal reconèixer els nois i noies que gaudeixen fent activitats relacionades amb les matemàtiques, felicitar-los, i felicitar el professorat que els incentiva".

Martorell ho ha dit en l'acte de lliurament de reconeixements als millors estudiants de la comarca en l Prova Cangur de matemàtiques 2017.
L'Escola Politènica Superior de Vilanova (EPSEVG) acull cada any aquestes proves per als nivells de 3r i 4t d'ESO i 1r i 2n de Batxillerat. Aquest 2017 han estat els alumnes dels tres cursos superiors els que s'han examinat, i als quals han volgut reconèixer per les seves altes qualificacions.

Així, els qui han tret millors notes de 4t ESO han estat Pere Llorens Domingo, de l'Escola El Cim de Vilanova (i que també va ser un dels millors qualificats de Catalunya, amb la novena posició); Josep Pérez Guinovart, de l'INS Baix a Mar de Vilanova; Ismael Morejón, de l'INS Manuel de Cabanyes de Vilanova; i Marc Moran Monfort de l'INS Manuel de Cabanyes de Vilanova.
En el cas de 1r de Batxillerat, s'ha lliurat un reconeixement a Guillem Sans Olivella, de l'INS de l'Arboç; Alexandra Rigal Carreras, de l'INS Ernest Lluch i Martí de Cunit; Pau Bernat Rodríguez, de l'INS Manuel de Cabanyes de Vilanova; i Jordi Serrat Guevara, de l'INS Francesc Xavier Lluch i Rafecas de Vilanova.
Pel que fa als alumnes de 2n Batxillerat amb millors qualificacions, són Fabian Svensson, de l'INS Joan Ramón Benaprès de Sitges; Roger Pascual Mellado, de l'INS Joan Ramón Benaprès de Sitges; Miquel García Soler, de l'INS Manuel de Cabanyes de Vilanova; i Ferran Gómez Armengol, de l'INS Francesc Xavier Lluch i Rafecas de Vilanova.
Premis Cangur detall
Els reconeixements els han lliurat el regidor d'Educació, el professor de matemàtiques i membre de la Societat d'Ensenyants de Matemàtiques del Garraf, Joan Gómez; i Joan Vicent castell sotsdirector de relacions internacionals de l'EPSEVG.

Després de l'acte de reconeixement, els assistents han pogut gaudir d'una jornada de portes obertes a la Politècnica per conèixer les instal·lacions i quines són les titulacions que s'hi estudien.

© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00