Notícies

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Detall de la notícia

Intervencions de millora en la senyalització viària

17/03/2016
La nova rotonda del passeig de Ribes Roges   La nova rotonda del passeig de Ribes Roges

L'Ajuntament de VNG du a terme treballs de repintat de la senyalització viària en diferents punts de la ciutat. Al passeig de Ribes Roges s'ha habilitat una nova rotonda i passos de vianants

La Regidoria de Serveis Viaris i Mobilitat de l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú està realitzant treballs de pintura de la senyalització viària horitzontal en diversos punts de la ciutat. L'objectiu és mantenir en òptimes condicions de visibilitat els passos de vianants i la senyalística de la via pública, tant per als conductors com per als vianants.

D'altra banda, amb l'objectiu de millorar la circulació de vehicles i vianants a la zona de Baix-a-Mar, s'ha senyalitzat una nova rotonda a la cruïlla entre el passeig de Ribes Roges i la ronda de la Mar Mediterrània i s'han creat dos nous passos de vianants en un punt on eren inexistents.

Pel que fa a les tasques de repintat, aquestes s'han realitzat en diferents punts de la xarxa viària com per exemple la ronda Ibèrica; el carrer de les Providències a la cruïlla amb la rambla del Castell; eixos del passeig de Ribes Roges, entre l'avinguda de la rambla de Lluís Companys i Adarró i cruïlla del carrer de Josep Coroleu amb carrer de l'Aigua.

La intervenció a la xarxa viària continuarà amb els treballs de repintat de la senyalització dels eixos i mitjanes de les rotondes de les rondes i l'eix de Josep Coroleu. També es millorarà l'encreuament del Portal de Sitges amb els carrers de Sitges, del Tigre i de la Creu.


© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00