Notícies

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Detall de la notícia

Es talla l'eix entre els carrers de Miguel de Cervantes, rambla Principal i carrer del Recreo, per l'estesa de la xarxa de fibra òptica

27/05/2015
  Els treballs començaran la setmana vinent  Els treballs començaran la setmana vinent

Els treballs començaran dimecres vinent, 3 de juny, i s'allargaran durant un període de 5 setmanes

A partir del dimecres 3 de juny, i durant un període de cinc setmanes, l'eix entre els carrers de Miguel de Cervantes, rambla Principal i carrer del recreo, en el tram que va des del carrer de Sant Gervasi i el carrer del Vapor, estarà tallat al trànsit de vehicles, a causa dels treballs d'estesa de fibra òptica, per part d'una companyia de telefonia.

Els treballs consisteixen en la construcció d'una rassa i les arquetes de connexió per poder fer arribar la fibra òptica en aquest sector del centre de la ciutat. A més, s'aprofitaran els treballs per fer una ampliació de la vorera, concretament en un tram del carrer de Miguel de Cervantes.

Les obres suposaran la prohibició de circular per aquests carrers, tret dels usuaris dels guals, que podran entrar i sortir seguint les indicacions. Així mateix, i per tal de facilitar la sortida dels vehicles, es canviarà el sentit de circulació del carrer de Sant Gervasi, entre carrer de Cervantes i de Sant Joan, que passarà a ser en sentit muntanya.

Així mateix, i per tal d'afavorir el pas de vianants i vehicles de serveis, els treballs que s'hagin de fer a l'alçada de la rambla Principal es realitzaran en dos trams, de manera que sempre hi haurà un pas obert.

Mentre durin els treballs, l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú recomana a la ciutadania que utilitzi altres vies per travessar el centre de la ciutat.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00