Notícies

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Detall de la notícia

L'Ajuntament de VNG recull a Palamós les banderes blaves 2017

05/06/2017
El conseller de Territori i Sostenibilitat, Josep Rull i el regidor de Serveis Viaris, Joan Giribet El conseller de Territori i Sostenibilitat, Josep Rull i el regidor de Serveis Viaris, Joan Giribet

Els regidors Joan Giribet i Glòria Garcia assisteixen a l'acte de lliurament dels guardons de qualitat ambiental que han rebut les platges de Ribes Roges, Sant Gervasi i l'Ibersol i el port esportiu de VNG.

La segona tinenta d'alcaldia i regidora d'Hisenda, Recursos Humans i Seguretat Ciutadana, Glòria Garcia i el regidor de Projectes i Obres, Serveis Viaris i Mobilitat de l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú, Joan Giribet, van assistir divendres a l'acte de lliurament de les Banderes Blaves 2017. El Club Nàutic de Palamós va acollir el lliurament d'aquests guardons que atorga l'organisme internacional ADEAC (Associació d'Educació Ambiental i del Consumidor) i que certifiquen la qualitat ambiental de les platges que l'ostenten.

Quant a Vilanova i la Geltrú, enguany han rebut el distintiu bandera blava les platges de Ribes Roges, Sant Gervasi i l'Ibersol. A més, l'entitat promotora ADEAC ha reconegut amb una segon guardó la platja de Ribes Roges, que ha rebut una Bandera Blava temàtica d'Informació i Educació Ambiental per l'adhesió de l'Ajuntament de VNG a projectes i activitats d'educació ambiental i divulgació científica com a membre del Consorci Colls-Miralpeix-Costa Garraf.

Després de recollir els guardons de mans del conseller de Territori i Sostenibilitat, Josep Rull, el regidor de Serveis Viaris Joan Giribet es mostrava molt satisfet pel que representen les banderes blaves. Joan Giribet manifestava que "veiem en aquests guardons el reconeixement als serveis que estem donant a la ciutat en aquest àmbit". Així mateix per al regidor de Serveis Viaris "les banderes blaves són el reconeixement a la feina del dia a dia i al temps que hem estat treballant perquè les platges de Vilanova assoleixin els nivells de qualitat que mereixen tant els ciutadans de VNG com els visitants que venen a les nostres platges".

A més de les banderes blaves a les platges de la ciutat, el port esportiu de VNG també va rebre aquest distintiu. El Club Nàutic Vilanova va ser l'encarregat de recollir la bandera blava que reconeix la col·laboració entre administració i entitats per fer dels ports esportius instal·lacions modernes, segures, sostenibles i integrades en el municipi.

En aquest acte de lliurament de banderes blaves hi va participar el conseller de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya, Josep Rull; el secretari d'Infraestructures i Mobilitat, Ricard Font; el director general d'Ordenació del Territori i Urbanisme, Agustí Serra; el director de l'Agència Catalana de l'Aigua, Jordi Agustí; i l'alcalde de Palamós, Lluís Puig.

Altres guardons a l'excel·lència de les platges de VNG
A banda de les banderes blaves, les platges de la capital del Garraf compten amb els guardons de Bandera Ecoplayas i el SICTED (Qualitat en Destinació), que atorguen organismes estatals, al Far de Sant Cristòfol, Ribes Roges, Adarró, Sant Gervasi i Ibersol.

© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00