Notícies

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Detall de la notícia

Campanya de promoció turística a ràdio i premsa de Vilanova i la Geltrú

28/07/2011
Anunci al suplement de la Vanguardia 'Què fem?' que es publicarà demà       Anunci al suplement de la Vanguardia 'Què fem?' que es publicarà demà

L'Ajuntament ha iniciat accions de difusió sobre les potencialitats de la ciutat com les platges, la festa i el comerç amb el lema 'Vilanova i la Geltrú, gaudeix-ne'

Vilanova i la Geltrú es promociona aquesta setmana a nivell català amb anuncis a la ràdio i a la premsa nacional per difondre les potencialitats de la ciutat a nivell turístic. Les platges, la festa, el comerç, la cultura, la gastronomia i l'esport són alguns dels elements que serveixen per explicar la ciutat més enllà de la comarca.

Ahir va començar una campanya de falques de ràdio a RAC1 que anirà acompanyada per una sèrie d'anuncis i reportatges de la ciutat a la revista 'Què Fem?' . A més dissabte passat també es va publicar un reportatge centrat en la qualitat de les platges de Vilanova i la Geltrú a l'especial de El Periódico de Catalunya.

La campanya utilitza el lema 'Vilanova i la Geltrú, gaudeix-ne', que és també el lema de la guia turística de la ciutat.

El regidor de Promoció Econòmica i Comunicació, Gerard Figueras, considera 'importantíssim explicar tot el que tenim a la nostra ciutat perquè la gent ens esculli com a destí per a les seves vacances i les seves visites'. Figueras considera que la ciutat té molts atractius com les platges de qualitat i l'excel·lent oferta comercial, i que tot això 'fa que Vilanova i la Geltrú sigui un destí de primer ordre que hem de donar a conèixer'.

La campanya té una durada prevista de 20 dies.

Escolta la falca AQUÍ
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00