Notícies

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Detall de la notícia

Es crea un nou espai destinat als barris al web municipal de l'Ajuntament de VNG

05/02/2014
Les relacions entre Ajuntament i ciutadania, al nou espai web      Les relacions entre Ajuntament i ciutadania, al nou espai web

L'objectiu és recollir en un sol espai tota la informació que es genera en el marc de relació entre l'Ajuntament i els barris.

El web municipal de l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú disposa, des d'aquesta setmana, d'un espai destinat als barris de la ciutat. Aquest nou espai neix de la voluntat del govern municipal d'aplegar en un sol lloc el treball que es realitza amb els veïns i veïnes dels diferents barris de la ciutat, alhora que apropa aquesta informació a tota la ciutadania en un exercici més de transparència i participació.

L'alcaldessa de la ciutat, Neus Lloveras, ha valorat positivament el canvi d'actituds que s'ha produït en la relació amb la ciutadania, gràcies a una millora de la complicitat i la relació amb els veïns i veïnes de tots els barris de Vilanova i la Geltrú. Lloveras ha explicat que el nou espai en el web municipal acosta un tipus d'informació que fins ara no era accessible. "La creació d'aquest espai al web municipal significa fer pública, fer transparent, tota la informació que es genera en el marc de la relació de l'Ajuntament amb els barris, així com les accions que deriven de les seves demandes".

El nou apartat del web municipal aporta informació i dades descriptives dels barris, les seves associacions de veïns, els serveis i equipaments, així com dades sobre aspectes de mobilitat o comercials. També s'hi pot trobar informació dels actes que es celebren a cadascun dels barris i les noticies relacionades. El web explica les diferents trobades que l'equip de govern manté amb el veïns i veïnes de la ciutat, d'una banda amb les Trobades de l'Alcaldessa als barri i d'altra banda amb les passejades que el govern fa pels barris, acompanyats de les associacions de veïns.

A nivell general també es dóna informació sobre els òrgans formals de participació ciutadana, els processos participatius, les trobades informatives i les assemblees municipals obertes, la segona de les quals acaba d'obrir el termini per presentar les sol·licituds.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00