Notícies

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Detall de la notícia

Comencen els treballs previs a les obres de remodelació del pas sota la via del carrer de la Llibertat

22/10/2013
 El regidor d'Obres i tecnics municipals i de l'empresa que farà les obres      El regidor d'Obres i tecnics municipals i de l'empresa que farà les obres

Les obres podrien estar enllestides en el termini d'onze mesos

Primera visita sobre el terreny dels responsables de Copcisa, empresa adjudicatària de l'obra de reforma del pas sota la via del carrer de la Llibertat. 

Ahir al matí, la cap d'obra, Sandra Salvat, es va entrevistar amb el regidor d'Urbanisme, Obres i Habitatge, Joan Giribet, i tècnics municipals per establir els treballs a realitzar en aquesta fase inicial. En aquest sentit, Sandra Salvat va explicar que "en primer lloc es procedirà a comprovar els serveis existents i la geometria de l'estructura, ja que hi ha una part que no és visible". Segons la responsable de l'obra "aquests són els condicionants que determinaran com enfocar l'obra de cara a afectar el mínim possible i fent compatible l'obra amb l'activitat del carrer".

Durant la visita el regidor d'Urbanisme, Obres i Habitatge, va destacar que "l'empresa s'ha marcat com a objectiu realitzar l'obra en un termini menor als onze mesos" i ha explicat que "els treballs s'iniciaran per la banda de Mar tot i que paral·lelament a la banda de muntanya també s'iniciaran treballs a la xarxa de serveis".

Durant el cap de setmana l'empresa també va estar realitzant alguns estudis topogràfics i en aquests primers dies s'acabarà d'enllestir el pla de treball. D'altra banda, mentre durin les obres els vianants hauran d'utilitzar el pas sota la via del carrer de Magdalena Miró. A més, les persones residents a la banda de mar entre els carrer de la Llibertat i fins a la rambla de la Pau també podran utilitzar el pas de l'estació de rodalies RENFE mitjançant una targeta que s'ha de demanar a l'Oficina d'Atenció Ciutadana de l'Ajuntament de VNG.

Pel que fa a les persones que resideixen a la banda de muntanya, entre els carrer de la Llibertat i fins a la rambla de la Pau, hauran d'acreditar a més que són usuaris d'algun dels centres educatius compresos entre la rambla de la Pau, la via del tren i el passeig Marítim; o que han de passar per motius laborals; o bé que tenen mobilitat reduïda o que disposen del carnet actiu per obtenir aquesta passi que tramita l'OAC.

A partir de dilluns vinent el pas sota la via quedarà completament tallat i no es permetrà l'estacionament de vehicles ni a la banda sud ni a la banda nord. Amb tot, es garanteix l'accés als establiments comercials i als guals de manera general mentre durin les obres.


© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00