Notícies

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Detall de la notícia

Es presenta el llibre 'Cosas que importan', de Joelle Cervera

22/02/2012
 'Cosas que importan', de Joelle Cervera 'Cosas que importan', de Joelle Cervera

L'acte es farà aquest divendres a la tarda a la Biblioteca Armand Cardona Torrandell i comptarà amb la presència de l'autora

La Biblioteca Armand Cardona acollirà el divendres 24 de febrer, a les 19 h, la presentació del llibre Cosas que importan: todo lo que no enseñan en la escuela y no está de más saber, a càrrec de la seva autora, Joelle Cervera Pascual.

Joelle Cervera (1980) és llicenciada en Psicologia amb una especialitat en Psicologia Clínica i Psicoteràpia per la Universitat Rovira i Virgili. Viu a Sant Pere de Ribes amb la seva parella i el seu fill.

Aquest llibre va sorgir de la necessitat de donar resposta a aquelles preguntes íntimes que els estudis de psicologia no podien contestar i, finalment, es va convertir en un treball d'investigació on ha comptat amb més de deu testimonis reals que han prestat la seva veu per mirar de respondre-les.

Cosas que importan es divideix en tres parts. La primer part es dedica a l'individu i es tracten temes com la religió com a manera de donar resposta a preguntes que tots ens fem: D'on venim? Quin sentit té la meva vida? Però també es vol donar un visió general del que és la persona com a un tot integrat i analitzar com ens enfrontem a certes situacions de la vida.

La segona part tracta de com ens relacionem amb els altres i la tercera tracta de l'amor i del món de la parella des del moment de la seducció i l'enamorament, però també tenint en compte les crisis i els obstacles que trobem en el camí.

Per complementar aquesta activitat, la biblioteca ha preparat una exposició del fons d'autoajuda i una guia de lectura on es pot trobar una selecció de documents que ens poden ajudar a tractar temes dolorosos com la separació o la pèrdua, però també llibres que poden guiar-nos en la recerca de la felicitat, en reafirmar la nostra autoestima o en com relacionar-nos amb els altres.

Podreu trobar més informació al web de l'autora i al bloc del llibre.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00