Notícies

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Detall de la notícia

Activitats per a tots els públics a les biblioteques amb motiu de la Setmana de la Ciència

06/11/2017
Setmana de la Ciència Setmana de la Ciència

Del 10 al 19 de novembre es pretén divulgar la ciència i fer-la propera a tots els ciutadans d'una manera planera, entenedora i atractiva

 Del 10 al 19 de novembre tindrà lloc la 22a edició de la Setmana de la Ciència, que enguany coincideix amb l'Any Internacional del Turisme Sostenible per al Desenvolupament, i que és l'esdeveniment anual de divulgació de la ciència més important que es fa en l'àmbit europeu.
Durant aquests dies la Xarxa de Biblioteques Municipals de Vilanova i la Geltrú, mitjançant la biblioteca Joan Oliva i l'Armand Cardona, organitza un gran nombre d'activitats per a tots els públics i edats per fomentar l'interès per la ciència i el coneixement, així com per fer divulgació dels darrers avenços científics i tecnològics. Tot plegat de manera planera, entenedora, propera i molt atractiva.

Així, les activitats i tallers per a tots els públics són els següents:

· "Súper Inventores!", taller per a noies i nois de 9 a 11 anys. Dissabte 11 de novembre a les 10.30 h a la biblioteca Armand Cardona Torrandell, a càrrec de Santa Uve, il·lustradora i escriptora.
· "Ada Lovelace", hora del conte a càrrec de Carme Jariod, actriu. Dissabte 11 de novembre a les 12 h a la biblioteca Armand Cardona Torrandell. Text de Maria Isabel Sánchez Vegara, i il·lustracions de Zasouko Yamamoto.
· "Detectius de l'ADN". Taller per a joves de 14 a 16 anys. Dimecres 15 de novembre a les 18 h a la biblioteca Joan Oliva i Milà, a càrrec d'Escuelab.
· "La ciència és màgica", xerrada a càrrec de Vicenç Gómez, estudiant de Biotecnologia a la Universitat de Barcelona (UB) i mag. Dimecres 15 de novembre a les 20 h a la biblioteca Joan Oliva i Milà.
· "La grandesa del més petit", taller d'investigació adreçat a públic adult. Dijous 16 de novembre a les 17 h a la biblioteca Joan Oliva i Milà, a càrrec d'Explorium.
· "Un viatge de milions d'anys", taller per a joves majors de 10 anys. Dissabte 18 de novembre a les 18 h a la biblioteca Armand Cardona Torrandell, a càrrec de l'Institut Català de Paleoecologia Humana i Evolució Social (IPHES).

Tots els tallers tenen places limitades i les inscripcions s'han de formalitzar a les biblioteques o per correu electrònic.

Podeu consultar el programa d'activitats complet al següent enllaç:
Setmana de la Ciència a la Xarxa de Biblioteques de VNG

© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00