Notícies

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Detall de la notícia

El menjador social es trasllada de Can Pahissa a La Plataforma Centre Multiserveis

20/12/2016
L'edifici modernista s'ha de rehabilitar      L'edifici modernista s'ha de rehabilitar

Aprofitant el trasllat, s'iniciaran les obres de rehabilitació a Can Pahissa. Les activitats de gent gran es traslladen al Casal Municipal

Aquest dimarts és el darrer dia d'activitats a Can Pahissa. Aquest espai municipal aprofita les vacances de Nadal per tancar i iniciar unes obres de rehabilitació que fa temps que hi són necessàries.

L'edifici, catalogat, es començarà a rehabilitar per la teulada, gràcies a una subvenció de 50 mil euros de la Diputació de Barcelona, i s'hi continuarà treballant per fases.

Amb motiu d'aquestes obres, els serveis que es prestaven a Can Pahissa s'han hagut de traslladar. Així, la cinquantena de persones que acudeixen diàriament al menjador social en dos torns, aniran des d'aquest dimecres a dinar a La Plataforma Centre Multiserveis, espai que ja contemplava aquesta opció quan es va crear, que ofereix millors condicions, i que permetrà que els usuaris rebin una millor atenció. Des dels serveis socials municipals s'ha treballat amb tots els usuaris perquè se sentin acompanyats i no es vegin massa afectats pel canvi.

Pel que fa a les activitats de gent gran que es realitzen habitualment a Can Pahissa, es traslladaran al Casal Municipal de Gent Gran del carrer de Josep Llanza passades les festes.

Can Pahissa és una casa modernista que l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú va adquirir l'any 1983. Després d'algunes remodelacions, va obrir portes com a Casal Municipal d'Avis de la ciutat. L'any 2004 va entrar a formar part dels equipaments que conformen la Xarxa de Centres Cívics.
L'edifici, que compta amb un jardí on es fan activitats a l'aire lliure, ha estat seu de diverses entitats i col·lectius, i que fins aquesta setmana oferia un servei de menjador diari adreçat a persones grans o mancades d'autonomia, tant derivades des de la Regidoria de Serveis Socials i Salut com per demanda pròpia, a més d'un servei de transport adaptat que fa l'acompanyament d'aquestes persones a Can Pahissa.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00