Notícies

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Detall de la notícia

ExpoNadó, la fira de bebès a l'aire lliure i gratuïta més important de Catalunya, torna a Vilanova i la Geltrú del 8 al 10 de juny

17/05/2018

La tercera edició de la fira tindrà lloc a la plaça dels Neus, a la plaça de la Vila i a la rambla Principal amb més de 70 expositors

La tercera edició de la fira ExpoNadó s'ha presentat aquest matí amb la presència de Mayra Adell, organitzadora de l'esdeveniment; i Neus Lloveras, alcaldessa de la ciutat. Lloveras ha destacat que ExpoNadó és un "fira molt important per la ciutat perquè coincideix plenament amb un dels objectius que tenim com a destinació, com és el fet de la promoció del turisme familiar." També ha volgut afegir que l'estudi d'impacte econòmic fet l'any passat al voltant d'ExpoNadó "va demostrar que aporta 31.000 visitants a la ciutat amb un impacte de més d'un milió d'euros al llarg dels tres dies." Finalment, Lloveras ha remarcat que la fira "aporta molt valor afegit perquè apropa les grans marques del sector als consumidors, i a més de manera gratuïta i en un entorn immillorable, cosa que ha fet que ExpoNadó hagi esdevingut la fira més important del país en el seu camp."

Per la seva banda, Mayra Adell també ha corroborat les declaracions de l'alcaldessa i ha explicat com la fira creix enguany en ocupació de la via publica, al voltant dels 7.000 m2 enfront dels 4.000 de l'edició anterior, i també en nombre d'expositors,més de 70, tot i que "no tenim cap intenció de créixer més en expositors. En aquests moments hi ha un gran equilibri de marques internacionals, nacionals i locals i el 90% vol repetir l'experiència cada any." Adell també ha explicat que ExpoNadó és una fira a l'¿aire lliure, totalment gratuïta, que ofereix a tots els seus visitants la possibilitat de viure un cap de setmana únic, entretingut i emotiu, en un marc incomparable com és el cor de Vilanova i la Geltrú. ExpoNadó, avalada per la reconeguda marca Benvingut Nadó, de Caprabo, per Carioca i Assitència Sanitària, ha esdevingut un gran referent nacional dins del sector. Aquesta fira està pensada per a totes aquelles persones que es plantegen en un futur proper l'aventura de ser pares, pels que ja ha començat el compte enrere, pels qui recentment han donat la benvinguda a un nou ser, o per tots aquells que tenen fills de fins a 4 anys.

Els tres dies de fira estan compresos entre la tarda del divendres 8 fins a la nit del diumenge 10 de juny. El recinte firal obrirà les seves portes divendres a les 17 h fins les 21 h i dissabte i diumenge de les 10 a les 21 h, ininterrompudament, i s'oferiran un gran nombre d'espectacles, tallers, xerrades, actuacions infantils, concursos, sorteigs, concerts i moltes altres activitats destinades al gaudi de tota la família. En aquest sentit, Mayra Adell ha explicat que "totes les activitats d'ExpoNadó són gratuïtes."

La Fira es distribueix a la rambla Principal, la plaça de la Vila i la plaça de les Neus, ocupant en total una superfície de gairebé 7.000 m2, cosa que la converteix en la més gran del sector al país.

A la plaça dels Neus es situarà la Zona d'Oci Infantil Ametller Origen, un espai de més de 400 m2, amb castells inflables, espectacles, titelles, concerts infantils, conta contes, pinta cares i tallers de pintura a càrrec de Carioca, així com jocs de fusta per a bebès de 0 a 2 anys i moltes altres activitats pensades per a tota la família, però especialment per als més petits. A la¿rambla Principal hi haurà més de 70 expositors que oferiran als visitants la possibilitat de comprar articles imprescindibles a preus molt baixos. 

Finalment, la plaça de la Vila acollirà el naixement de "La Vila Màgica" una zona on es podran trobar productes fets a mà, molt delicats, de gran qualitat i bellesa; i uns altres de proximitat o ecològics. També hi haurà una zona de conferències per la qual passaran reconeguts ponents, com per exemple Armando Bastida; un espai gastronòmic amb foodtrucks, obert de les 10 a les 23h; i un escenari per poder ballar i cantar al ritme de les actuacions infantils amb els personatges animats del moment. Aquest espai ha estat el qui ha provocat l'augment de metres quadrats d'exposició d'ExpoNadó, ja que ocupa la totalitat de la plaça de la Vila. Mayra Adell ha explicat que "ens fa molta il·lusió poder tirar endavant aquest projecte de La Vila Màgica al voltant de tot el que passa a la plaça de la Vila. Creiem que tot aquest conjunt complex d'activitats, gastronomia i expositors acabarà esdevenint un espai de referència per als visitants d'ExpoNadó i per a la ciutat."

Podeu trobar més informació a:
www.feriadebebes.es
www.exponado.com
Facebook: www.facebook.com/feriadebebes
Instagram: www.instagram.com/feriadebebes

© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00