Notícies

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Detall de la notícia

Vilanova i la Geltrú celebra el Dia dels Drets Humans

10/12/2010
Actuació del grup de Gim-Jazz de l'Associació de Veïns del Molí de Vent         Actuació del grup de Gim-Jazz de l'Associació de Veïns del Molí de Vent

La plaça de la Vila ha estat l'escenari de diverses activitats commemoratives sota el lema 'No trepitgem els Drets Humans'

Vilanova i la Geltrú ha celebrat, durant la tarda d'avui, el Dia dels Drets Humans amb una sèrie d'activitats commemoratives, organitzades per la Regidoria de Cooperació i Solidaritat de l'Ajuntament de VNG, sota el lema 'No trepitgem els Drets Humans'.

La jornada festiva, que ha tingut com a principals protagonistes als joves, ha recordat que enguany es compleix el 62è aniversari de l'aprovació de la Declaració Universal dels Drets de l'Home per l'Assamblea General de les Nacions Unides, document que constitueix el fonament de la llibertat, la justícia i la pau al món.

Les activitats commemoratives s'han iniciat a les sis de la tarda amb la projecció d'un audiovisual protagonitzat per diversos vilanovins i vilanovines que han llegit els 30 articles de la Declaració. Tot seguit, els alumnes de Batxillerat Artístic de l'Institut Dolors Mallafré han dut a terme una performance molt aplaudida pels assistents, en la qual diversos alumnes repartits entre el públic anaven caient simulant la seva mort.
performance drets humansUn instant de la performance

La festa també ha comptat amb la participació del grup de Gim-Jazz de l'Associació de Veïns del Molí de Vent, que han realitzat un ball amb una coreografia molt vistosa i que ha fet ballar a més d'un dels assistents.

La jornada s'han tancat amb la Cantada per part de tots els presents a la plaça de l'Himne a la Llibertat, que ha estat preparada i dirigida pel Departament de Música de l'Institut Dolors Mallafrè.

En aquest sentit, el conjunt de les activitats realitzades han servit per dir "No a les injustícies i a les desigualtats" i reclamar que "No es trepitgin els Drets Humans" ni aquí ni arreu del món.


Declaració Universal dels Drets Humans

Descarrega't la foto de portada

Descarrega't la foto 1
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00