Notícies

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Detall de la notícia

Els veïns de Ribes Roges volen una sortida del passeig pels camins de l'Ortoll

20/02/2014

A la trobada amb l'alcaldessa els veïns van expressar queixes sobre l'enllumenat, el soroll i els contenidors

Més de quaranta veïnes i veïns de Ribes Roges van participar ahir al vespre a la trobada que l'alcaldessa de Vilanova i la Geltrú, Neus Lloveras, està duent a terme des de ja fa alguns mesos als diferents barris de la ciutat. La trobada es va celebrar a una de les sales de l'hotel Ceferino. L'alcaldessa va anar acompanyada de la regidora de Serveis Viaris i Mobilitat, Glòria Garcia. Neus Lloveras va explicar a l'auditori que aquestes trobades estan servint per parlar de manera directa amb els veïns i veïnes dels diferents barris, escoltar les seves necessitats i actuar en conseqüència. L'alcaldessa també va fer referència a l'apartat del web municipal dedicat als barris que s'ha obert recentment i que serveix per gestionar millor les demandes de la ciutadania.

Entre les demandes més comunes que va expressar el veïnat de Ribes Roges, destaquen la reparació d'algunes marquesines de l'autobús urbà, l'arranjament d'un solar, els contenidors que es van retirar del passeig de Ribes Roges, els sorolls provocats pels xiringuitos i per La Daurada al llarg de l'estiu, o el mal us del carril bici. Els assistents a l'acte també van expressar algunes mancances quan a senyalització viària, van denunciar la presència d'autocaravanes a l'aparcament en superfície que hi ha davant del Ceferino, i van demanar que la rambla Pirelli fos de doble sentit; a més que el gir a l'esquerra de la rambla de Lluís Companys amb el passeig de Ribes Roges estigués millor senyalitzat. El nou enllumenat públic de la zona també va generar algunes apreciacions, ja que es considera que alguns indrets estan millor il·luminats que d'altres. Els veïns també van demanar una solució definitiva pel parc de Ribes Roges i una millor il·luminació per aquesta zona en concret.

Finalment la immensa majoria dels presents va demanar que el passeig de Ribes Roges tingués continuïtat al final i no esdevingués un coll d'ampolla a l'estiu. La proposta seria la d'adequar alguns camis de l'Ortoll, com ja va proposar el govern fa uns anys. Fins i tot els veïns van suggerir una campanya de signatures a favor d'aquest fet.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00