Notícies

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Detall de la notícia

S'estan acabant els treballs de millora de la pista esportiva de Santa Maria

18/05/2015

Aquesta és una reivindicació històrica de l'associació de veïns del barri

Emmarcada dins el pla de microactuacions de l'Ajuntament de VNG, aquests dies s'estan portant a terme els treballs de millora de la pista esportiva de Santa Maria, situada al carrer dels Oms, entre el carrer de les Mèlies i el carrer de les Magnòlies.

Aquesta és una reivindicació històrica de l'associació de veïns del barri, i que s'ha recollit en les trobades que l'alcaldessa Neus Lloveras ha fet al barri. Gestionada a través de la Regidoria de Participació i Cooperació, l'actuació s'ha pogut realitzar a través del programa d'intervencions de millora a la ciutat, coordinades per la Regidoria d'Urbanisme i Obres.

La intervenció amb un cost aproximat de 10 mil euros ha suposat la renovació de les instal·lacions esportives, cistelles de bàsquet i porteries de futbol, la col·locació de bancs; la col·locació d'una xarxa de protecció per evitar que les pilotes surtin de la pista; l'habilitació d'un accés per a vianants des de la vorera del carrer del Oms fins al centre cívic i la retirada de runa del solar situat a un costat de la pista esportiva.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00