Notícies

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Detall de la notícia

Menja't Vilanova ja ha encetat la campanya del Gall i Gamba fins el 6 d'agost

24/07/2017
null

10 restaurants vilanovins oferiran la seva visió d'aquest tradicional plat de mar i muntanya

L'Associació de Restauradors de Vilanova i la Geltrú, Menja‘t Vilanova presenta la seva campanya Arriba la Festa Major: És temps de Gall i Gamba de Vilanova. Aquesta activitat gastronòmica es va iniciar el 20 de juliol i es perllongarà fins el 6 d'agost.

Tots els professionals dels restaurants que formen part de Menja't Vilanova - Càtering Caserco, Genito, La Cucanya, Ceferino, Rincón de Llaverías, El Dinou, Genil, La Pepa Jaleo, El Local, i Il Forno - aportaran la seva experiència i coneixements per oferir un plat de Festa Major amb la voluntat de promoure i fomentar la cuina de proximitat de qualitat de Vilanova i la Geltrú.

Aquesta campanya gastronòmica de Menja‘t Vilanova té com a principal objectiu el donar suport i acompanyar, amb gastronomia, la festa més important de la vila. El Gall de Corral amb Gambes de Vilanova és un plat de mar i muntanya sorgit del receptari tradicional.

Més informació a http://www.menjatvilanova.com/

La campanya compta amb el suport de l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú, l'Estació Nàutica, el Gremi d'Hosteleria, Node Garraf i Cuina Catalana.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00